Makeup look: Bronze eyes

Jag ville göra en look med bronze eyes (bronsiga ögon) för jag hittade den här bilden på Rihanna, jag tror det är promobilder för de nya Mattemoiselle nyanserna som kom i våras (bl a ett svaaaaart! ?), och jag fastnade totalt för hela looken. Bronsiga ögon och svarta läppar, skitsnyggt tycker jag!

Rihanna Makeup Look

Jag sökte efter den perfekta produkten för att ge mig bronze eyes, och det var svårare än vad jag trodde. Tänkte att ”ahmen brons har ju alla så det måste vara lätt att hitta”, err – fel! Men så fick jag tipset om att Rihanna kanske använder sina egna produkter och då tänkte jag på Match Stix som finns i Matte och Shimmer och what do you know, bland shimmer sticksen hittade jag ett som påminner om färgen Rihanna har på ögonen på bilderna!

Makeup Look
Makeup Look

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair (vegansk)
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Zwicky (vegansk)

ÖGONBRYN
Glossier Boy Brow – Black

ÖGON
Fenty Beauty Match Stix Shimmer – Rum
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass (vegansk)
Too Faced Better Than Sex Mascara (vegansk)

LÄPPAR
Fenty Beauty Mattemoiselle – F’n Black

Makeup Look Bronze Eyes
Makeup Look Bronze Eyes
Makeup Look Bronze Eyes
Fenty Match Stix Shimmer Skinstick – Rum
Fenty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
Glossier Boy Brow – Black
Fenty Match Stix Shimmer Skinstick – Rum
Fenty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
Glossier Boy Brow – Black
3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?