Depend 7 Day – Neon Motion

Depend 7 Day Neon Motion

Jag föll pladask för Depends Beat It kollektion, det finns 8 lack men jag var inte så pepp på två rosa lack så jag köpte inte dom. Fast ju mer jag ser dom desto mer känner jag ”villhöver”, men det är rosa – så njaaa… jag får komma ihåg det, ”njaaa”.

I alla fall, jag har testat två av de 6 lacken som jag köpte och jag ville visa Neon Motion… ahmagerd, hur fin och neonig får man vara då?

Depend 7 Day Neon Motion
Depend 7 Day Neon Motion

Nu har jag ju bara testat två av lacken, men den här är hittills min favorit. Jag är väldigt pepp på att testa det gula som heter Pump It Up för jag verkar dras till gult och orange. Jag har lackat detta med Smith & Cult’s baslack och H&M Big Gel Top Coat. Lackade 3 lager med Neon Motion för två lager räckte inte riktigt täckningsmässigt, det var lite streaky så det blev tre lager.

Det håller riktigt bra när man inte lackar med 7 Day kittet, men det har jag säkert sagt tidigare.

Depends lack kostar 39 SEK, och Neon Motion finns att köpa bl a. hos KICKS. Depend är ett cruelty-free märke och deras lack är veganska!

1
Följ:

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?