Recension: Monsun Sundown Booster

Jag har testat Sundown Booster från det svenska hemma-spa märket Monsun sen den landade hemma hos mig i januari, den blev favoriten av de 4 vårnyheterna och jag har använt upp varenda liten droppe.

Monsun Sundown Booster

Monsun Sundown Booster, 149 SEK/125 ml

Sundown Booster är tänkt att vara en overnight kroppsmask som ska tränga in på djupet och göra underverk med din hud över natten. Huden ska bli återfuktad, mjuk och smidig. Sundown Booster doftar fräscht av citrus, vit mysk och ingefära tillsammans med färskpressad citrus och fräscht gräs.

Monsun Sundown Booster
Monsun Sundown Booster

Jag har smort in kroppen med denna ett par gånger i veckan sen januari, med andra ord är den väldigt dryg. Konsistensen är lite tunnare och det är nog det som gör att lite produkt räcker långt. Men jag killgissar lite här för oftast tycker jag det är krämigare produkter som räcker långt på liten mängd? Vad är din erfarenhet av detta? I alla fulla fall!

Monsun Sundown Booster

Sundown Booster gör verkligen huden mjuk och smidig, doften sitter inte kvar på kroppen särskilt länge om doft är något som stör din näsa. Jag skulle inte kunna använda denna produkt om mamma var på besök, hon är extremt känslig för dofter och tycker att ALLT parfymfritt från Apoteket doftar. Alltså, är du känslig för doft så snosa på denna på KICKS innan köp för doften är skarp men sitter inte kvar på huden.

Något jag gillar med Sundown Booster är just konsistensen, att den är så lätt. För det gör att den sjunker in snabbt och du kan ta på dig pyjamasen eller bara lägga dig i sängen som du är, för det blir inte klibbigt!

Sundown Booster är en toppenmask för natten och kroppen! Cruelty-free och vegansk, finns att köpa hos KICKS för 149 SEK!

INCI: AQUA, DICAPRYLYL CARBONATE, PROPANEDIOL, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, DIMETHICONE, SACCHARIDE ISOMERATE, METHYLPROPANEDIOL
HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYALURONATE, PARFUM, SORBITAN OLEATE DECYLGLUCOSIDE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, CITRAL, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, PENTYLENE GLYCOL, LINALOOL, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, COPPER GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONAT

 • 6.7/10
  Applicering - 6.7/10
 • 8.6/10
  Doft - 8.6/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
 • 10/10
  Resultat - 10/10
8.8/10

Monsun Sundown Booster

Monsun är ett svenskt hemma-spa märke med 100% veganska ?, och cruelty-free ?, produkter. Sundown Booster kostar 149 SEK för 125 ml, märket säljs exklusivt hos KICKS.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?