Makeup look: F’n Black

Makeup look F'n Black

Läppstiftet F’n Black var inspirationen till denna makeup look, det är svart helt enkelt. Svarta ögon och svarta läppar, och så lite fräknar för det är jag fortfarande fäst vid. Jag fyller i mina egna och sen lägger jag till fler. För den här looken gjorde jag först, eller försökte, en väldigt exaggerated eyeliner vinge. Men eyeliner och jag är inte vänner så jag packade på skugga istället och blendade ut det.

Och nä… jag är inte naken, jag drog bara ner axelbanden på linnet jag hade på mig 😂

Makeup look F'n Black

Makeup look: F’n Black

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer (vegansk)
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Zwicky (vegansk)

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite (vegansk)
Glossier Boy Brow – Black

ÖGON
The Body Shop Star Stamp Liner
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (vegansk)
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil – Perversion (vegansk)
Too Faced Better Than Sex Mascara (vegansk)

LÄPPAR
Fenty Beauty Mattemoiselle – F’n Black

Makeup look F'n Black
Makeup look F'n Black
Makeup look F'n Black

Nagellacket jag har på mig är Depend x Annica Englund – Wild Ones, det finns ett inlägg med bättre bilder här. Jag tyckte det var fint att ha med naglarna i en bild för en pop of colour (som jag varit väldigt fäst vid det senaste).

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil
Fenty Mattemoiselle Plush Matte
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade
Glossier Boy Brow
Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil
Fenty Mattemoiselle Plush Matte
Too Faced Better Than Sex Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade
Glossier Boy Brow
2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?