Mitt köpstopp 2019: Maj

Köpstopp 2019
Bild: Pixabay

Mitt köpstopp 2019: Maj

Jag hänger på köpstopp än, inte för att jag INTE har shoppat direkt… i maj var det nytt lågvattenmärke faktiskt med för många köp och många av dom onödiga. Jag gjorde en story på Insta som jag lägger in nedan.

Insta Story
Insta Story
Insta Story
Insta Story

Jag gjorde den här storyn när jag just insett hur mycket jag handlat för… igen. Så tonen är något deppig och självömkande, jag inser det. Men samtidigt så måste jag kunna öppna mig om jag vill bli av med mitt shoppingberoende. Min psykolog sa att jag måste bli bättre på att fokusera de dagar eller veckor när jag INTE shoppat än de gånger när jag HAR shoppat.

Fick många fina DM efter den här storyn, personer som sa att dom känner likadant och har samma problem och som försöker sluta. Det är skönt att öppna sig på Insta för de flesta som följer mig är också ”beauty junkies” i någon form, i FB grupper till exempel finns det inte många man kan relatera till. Det kan inte jag i alla fall.

Men jag tragglar på med mitt #köpstopp, förhoppningsvis går juni bättre! Vill du läsa mer om mitt köpstopp hittar du resten av inläggen här.

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?