IsaDora Bronze Bliss – Bronzing Makeup 2019

IsaDora Bronze Bliss Bronzing Makeup 2019

IsaDora är ett märke vi alla känner till och förhoppningsvis gillar, om du inte gillar – varför inte? Jag gillar IsaDora och har fått hem ett par produkter ur deras kollektion Bronze Bliss som är deras Bronzing Makeup för 2019.

”Dröm dig bort till en överdådig medelhavsträdgård högt uppe på klipporna omgiven av en glittrande panoramautsikt över kusten. Det är sent på eftermiddagen, solen döljer sig bakom de höga tallarna, en lätt salt havsbris passerar och cikadorna har precis börjat sin kvällsserenad. Ett lyckligt ögonblick …IsaDora Bronzing Make-up innehåller allt du behöver för att skapa en solkysst look.”

IsaDora Bronze Bliss

IsaDora Bronze Bliss Bronzing Makeup 2019

LÄPPAR
Gloss Stick Stylo SPF15 finns i nyanserna: Happy Coral, Bare Bliss, Clear Sorbet, Sunshine Red, Pink Kiss och Rose Blush och jag har fått hem Happy Coral och Bare Bliss.

Gloss Stick Stylo har en crèmig formula som smälter på läpparna och ger en wet-shine finish, dom ska vara behagliga på läpparna och ha en skir, transparent färg. Med SPF15 som skyddar dina läppar, formulan är fuktgivande, plumpande och vårdande.

IsaDora Gloss Stick Stylo SPF15
IsaDora Gloss Stick Stylo & Highlighting Crayon Swatch
IsaDora Gloss Stick Stylo SPF15 Happy Coral
IsaDora Gloss Stick Stylo SPF15 Happy Coral
IsaDora Gloss Stick Stylo SPF15 Bare Bliss
IsaDora Gloss Stick Stylo SPF15 Bare Bliss

ÖGON
Highlighting Crayon finns i nyanserna: Pink Gold, Crystal Pearl, Bronze, Gold, jag har fått hem Gold.

IsaDora Highlighting Crayon Gold

Highlighting Crayon är en jumbo highlighter-penna för glow och lyster till ansikte, ögon och läppar. Med ljusreflekterande pärlpigment som ger lyster, ljusar upp skuggor och ger glow. Funkar att blenda ut med fingrarna, är fuktgivande och vattenfast och kan vässas med IsaDora Jumbo Crayon Sharpener.

IsaDora Highlighting Crayon Gold
IsaDora Highlghting Crayon i ögonvrån och amorbågen

Bronzing Eye Bar

IsaDora Bronzing Eye Bar

”En ögonskuggspalett i sex nyanser med smickrande toner i bronze och terrakotta, inklusive en touch av turkos för lite extra sprakande färg till ögonen! Den perfekta sommar paletten som vackert framhäver ögonen till en solkysst hy.”

IsaDora Bronze Bliss kollektionen finns att köpa bl a. hos KICKS, Gloss Stick Stylo kostar 139 SEK (just nu rea 111,20 SEK), Highlighting Crayon kostar 119 SEK (just nu rea 95,20 SEK) Bronzing Eye Bar kostar 159 SEK (just nu rea 127,70 SEK) och Jumbo Crayon Sharpener kostar 55 SEK (just nu rea 44 SEK).

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?