Fenty Pro Kiss’r Luscious Lip Balm & Lip-Loving Scrubstick

Fenty Beauty Pro Kiss'r Luscious Lip Balm & Lip-Loving Scrubstick

I maj släppte Fenty Pro Kiss’r Luscious Lip Balm & Lip-Loving Scrubstick. Jag tänkte först inte köpa dom men köpdjävulen tog över och jag klickade hem dom ändå, jag är dock inte besviken för just en läppskrubb i stift har jag sökt efter. Och efter min Isotretinoinbehandling så har det blivit second nature att konstant smörja in läpparna.

I överlag så gillar jag Fenty Beauty och jag har relativt stora förhoppningar på dessa produkter.

Fenty Beauty Pro Kiss'r Luscious Lip Balm

Luscious Lip Balm, 160 SEK

Läppbalsamet kommer i en nyans som heter ”Hint Hint”, den är svagt rosa och formulan är krämig, ger glans till läpparna utan att vara klibbig och tjock. Läppbalsamet har en doe-foot applikator och jag uppskattar att inte behöva ha fingrarna i en burk eller att applicera läppbalsam med fingrarna. Jag har använt Luscious Lip Balm lite då och då under dagen men också innan jag applicerar läppstift och jag upplever att läpparna känns återfuktade även när jag inte använder/har på läppbalsamet.

Luscious Lip Balm har en doft av persika och vanilj och jag är en sucker för allt som är persika men tyvärr märker jag inte mycket av persikan. Förpackningen är ett skäl till att jag gillar detta läppbalsam så mycket, speciellt delen där doe-foot applikatorn kan böjas efter hur du drar den över läpparna och den andra hälften är för att det är ett jäkla bra läppbalsam.

Läppbalsamet innehåller bland annat antioxidanterna E-vitamin (i INCI som Tocopherol) som är närande och Glycein Soja (soybean) Oil som kommer från sojabönan och är rik på fettsyror. Innehåller också ricinolja som i sin tur innehåller ricinoleinsyra som är en omättad omega 9 fettsyra samt en hydroxisyra, omega 9 är fuktgivande och närande precis som E-vitamin och Glycein Soja Oil. En annan ingrediens i läppbalsamet är Argania Spinosa Kernel Oil som inte helt otippat är arganolja som innehåller närande och fuktgivande omättade fettsyror och en stor mängd E-vitamin.

Luscious Lip Balm kostar 160 SEK och för det får man 12 ml produkt.

Fenty Beauty Pro Kiss'r Luscious Lip Balm

INCI: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, SQUALANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDRATED SILICA, ETHYLCELLULOSE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHEROL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, VANILLA PLANIFOLIA (VANILLA) FRUIT EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CITRIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), RED 30 LAKE (CI 73360).

Fenty Beauty Pro Kiss'r Lip-Loving Scrubstick

Lip-Loving Scrubstick, 160 SEK

Skrubben kommer i stiftform, doftar också sött av persika och vanilj men det är samma här, märker knappt av någon persiko-doft, och den är enkel att använda. Den är lätt och inte klibbig eller smulig, med hjälp av aprikosfrön så skrubbar Lip-Loving Scrubstick lätt bort fnas från läpparna. Passar väldigt bra att använda innan man applicerar läppstift och såklart rekommenderar Fenty att använda skrubben först och sen läppbalsamet, men du kan använda skrubben och vilket läppbalsam du vill såklart. Men skrubba inte läpparna för ofta, huden på läpparna är känsligare än i ditt övriga ansikte och jag skulle då inte skrubba mitt ansikte varje dag… om alls.

Precis som Luscious Lip Balm innehåller Lip-Loving Scrubstick vårdande ingredienser och antioxidanter; ricinolja, sheasmör, sojabönsolja, squalane och E-vitamin. Tillsammans med aprikosfröna så blir detta en väldigt snäll och vårdande skrubb som inte känns för grov eller hård.

Lip-Loving Scrubstick innehåller 3g produkt och kostar 160 SEK.

INCI:

Pro Kiss’r Lip-Loving Scrubstick contains all vegan ingredients.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED COCONUT OIL, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D’ABEILLE, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PERLITE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, STEARALKONIUM HECTORITE, CARNAUBA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PROPYLENE CARBONATE, SQUALANE, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, AROMA/FLAVOR, STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CITRIC ACID, LINALOOL.

Fenty Beauty Pro Kiss'r Luscious Lip Balm & Lip-Loving Scrubstick

Är osäker på om Fenty Pro Kiss’r kollektionen är här för att stanna eller är limited edition, skrubben är out of stock på sephora.se när jag skriver detta. Jag hoppas att dom är här för att stanna cause I want to get some refills!

Fenty Beauty testar inte på djur och har veganska produkter i sin line-up, Luscious Lip Balm och Lip-Loving Scrubstick är båda veganska!

Vill du köpa Luscious Lip Balm eller Lip-Loving Scrubstick så bevaka dom på Sephoras hemsida.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?