Dermalogica Age Bright Clearing Serum & Spot Fader

Dermalogica Age Bright Clearing Serum & Spot Fader

Dermalogica Age Bright Clearing Serum & Spot Fader

Dermalogica har två nya produkter ute i serien Age Bright som är till för vuxen problemhud. De ska ge en klarare och jämnare hud.

Den ena produkten är ett serum och den andra en spot treatment (punktbehandling). Även vuxna kan få akne och problem med huden, och det visar sig ofta på käklinjen och så var det för mig. Jag hoppas att Age Bright produkterna kan hjälpa min hud på traven.

Dermalogica Age Bright Clearing Serum & Spot Fader

Bland ingredienserna finns ett Age Bright™ complex som innehåller en kombination av extrakt från timjan (tymol), tall (terpiniol) och niacinamid (B3). Även salicylsyra och vit shitakesvamp finns i INCI där salicylsyran är en oljelöslig syra och går ner i porerna, den jämnar ut hudstrukturen och minskar inflammationen. Den vita shitakesvampen ska motverka de mörka pigmentfläckarna.

Dermalogica Age Bright Clearing Serum

Serumet är vattnigt i konsistensen och ska användas först om du använder flera serum (gå efter konsistens på serumen). Age Bright Clearing Serum motverkar och behandlar orenheter och blemmor samtidigt som hudtonen blir jämnare och klarare.

INCI: Water/Aqua/Eau, Niacinamide, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Lentinus Edodes Mycelium Extract, Glyceryl Glucoside, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Phytic Acid, Terpineol, Thymol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oi, Polydextrose, Glycerin, Dextrin, Amylopectin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, PentyleneGlycol, Sodium Hydroxide, Isoamyl Laurate, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Phenoxyethanol

Dermalogica Age Bright spot Fader

Age Bright Spot Fader kommer i en penna där du ska vrida på tippen från OFF till ON, produkten kommer ut ur tippen och du kan applicera produkten på dina finnar. Spot Fader bekämpar aktiva blemmor och motverkar och reducerar de röda märkena efter dem. Spot Fader ska användas efter serumet men innan en mjukgörare och ska återappliceras morgon och kväll tills blemman är borta.

INCI: Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Niacinamide, Propanediol, Salicylic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Caprylyl Methicone, Glycereth-26, Saccharide Isomerate, Hexylresorcinol, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Malic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Sclerotium Gum, Sodium Carrageenan, Thymol, Terpineol, Pullulan, Lecithin, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Silica, Tocopherol, Sea Salt, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Benzoic Acid, Aminomethyl Propanol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol


Jag har inte hunnit använda dessa nog mycket för att ha så mycket till åsikt om dom än, men jag återkommer i ämnet!

Clearing Serum kostar 789 SEK för 30 ml och Spot Fader kostar 539 SEK för 15 ml. Dermalogica testar inte på djur men jag kan inte utläsa om dessa produkter är veganska, se INCI ovan.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?