Jenny testar: Glossier Brow Flick

Glossier Brow Flick Black

Glossier har släppt en ny brynpenna, Brow Flick, den ska efterlikna microblading tekniken och man ska kunna måla på tunna, skarpa hårstrålinjer med Brow Flick.

Your brows are already great (you know that). But maybe you want more. More definition, more color, more brow in places you think deserve more brow. That’s why we made Brow Flick—a brush-tip detailing pen that fills in brows with featherlight strokes that actually look real. Use it to define the arch, extend the tail, and add depth to sparse areas. Finding your match is easy: Brow Flick comes in three sheer shades—BlondBrown, and Black. Follow up with Boy Brow (in the matching color, or Clear for just hold) to groom and set brows into place. The look? The fluffiest, most natural-looking Glossier brow ever.

Glossier Brow Flick Black

Brow Flick är vattenresistent och fungerar lite som en eyeliner för dina bryn, i beskrivningen av produkten (ovan) så nämns mer definition, mer färg och mer strån på ställen där du kanske inte har dom. Jag har medium fylliga bryn, glesa på sina ställen och att kunna måla dit hårstrån låter toppen!

Glossier Brow Flick Black

Här har jag testat att rita ett bryn på min hand med hjälp av Brow Flick, jag har nyansen Black och det finns 3 nyanser: blond, brown och black. Jag färgar mina bryn svarta och nyansen på pennan funkade väldigt bra tillsammans med mina egna brynhår.

Glossier Brow Flick Black

På den här bilden har jag ingen produkt i brynen alls, som du kanske ser har jag en del strån men även glesa partier. Jag använder XBrow (och har gjort det i över ett år) och har även testat ricinolja och jag tycker både och fungerar, ricinolja ger lite mer längd på stråna medan XBrow (och XLash) ger fler strån. Nu kikar vi på hur det ser ut när jag fyllt i brynen med Brow Flick.

Glossier Brow Flick Black

Här har jag fyllt i brynen, första gången jag fyllde i dom med Brow Flick så fick jag inte till tunna, skarpa hårstrålinjer utan dom blev lite tjockare och med mindre definition. Men jag tänkte att Brow Flick fungerar lite som en eyeliner och behöver värmas upp samt stå upp och ner, så nästa gång jag fyllde i brynen blev dom som på bilden ovan. Jag fick till de tunna stråna och använde Boy Brow för stadga, och jag tycker att Glossier har rätt i att dom är gjorda för varandra.

Medan Brow Flick inte är den första pennan i sitt slag så tycker jag att det resultatet man sett på andra bloggare, YouTubers och Instagrammare blir lite mer naturligt. Först var jag avigt inställd eftersom jag inte kommit på att den behöver stå upp och ner än, ingen hade skrivit det någonstans? Men jag fick bättre och bättre resultat varje gång! Hållbarheten är väldigt bra också och passar ypperligt bra nu när det är varmt ute och man antagligen svettas en del.

INCI: Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Alcohol, Pentylene Glycol, AMP-Acrylates Copolymer, Ammonium Acrylates Copolymer, Sodium Dehydroacetate, Bentonite, PVP, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77266 (Black 2) [Nano], CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides) [Nano]

Glossier Brow Flick kostar 170 SEK och kan köpas på glossier.com, Glossier är cruelty-free och vegansk.

  • 10/10
    Applicering - 10/10
  • 9.1/10
    Hållbarhet - 9.1/10
  • 10/10
    Resultat - 10/10
9.7/10

Glossier Brow Flick

Brow Flick är cruelty-free och vegansk, kostar 170 SEK och kan köpas på glossier.com.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?