Mitt köpstopp 2019: Juni

Juni har kommit och gått, och jag försöker fortfarande att inte shoppa. Jag publicerade ett inlägg häromdagen om att jag nu ska ta min psykologs råd och satsa på, minst, 6 månader utan att shoppa.
Köpstopp 2019

Jag har redan pratat om saker som avbröt mitt köpstopp, så idag tänkte jag inte prata så mycket om ATT jag shoppat utan fokusera mer på det jag gör för att INTE shoppa. Bland annat spenderar jag tid på YouTube och tittar på videor om ”smart consumerism”, ”how to stop buying makeup” och liknande. En tjej som jag hittade på en av dom sökningarna var Whitney Hedrick, videon jag först såg var ”How To Stop Buying So Much Makeup”.

I sin video pratar Whitney om saker man kan sluta köpa, bland annat nämner hon highlighters och ögonskuggspaletter. Och ja, jag har en hel del av den varan, jag räknade och jag har 14st highlighters i varierande nyanser varav 1 är en highlighterpalett.

Whitney har även gjort en annan video som jag fastnade för, i den räknar hon ihop vad det totala värdet av hennes ”makeup collection” är. Jag funderar på att göra detsamma, kanske jag kunde få lite perspektiv på hur mycket pengar som ligger där i lådorna och se vad som inte används och dess värde.

Har du en low/no buy i år? Hur går det för dig?

5
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?