Outfit of The Day: Stickad crop top

Outfit of The Day Stickad Crop Topp
Dagens outfit är väldigt enkel med en stickad crop top från H&M och en lång flowy kjol. Det var dåligt väder och inte särskilt varmt så jag tyckte att stickad, men ändå cropped, var en bra idé.

Idag, när jag skriver detta, är det söndag 6/7 och jag har bara varit hemma och påtat på med städning och sånt. Jag har också gjort en #makeuplook som kommer upp upp den 14/7. Den var inspirerad av en look jag sett Linda göra. Jag älskar ju rött, orange och gult när det kommer till ögonskugga så jag gillade verkligen kombon med det rosaröda läppstiftet.

Outfit of The Day Stickad Crop Topp
Outfit of The Day Stickad Crop Topp

Vad jag har på mig

Crop top: H&M
Kjol: Zalando
Bälte: ASOS Curve

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?