Lips of The Day: Melt Cosmetics – Earthling

Melt Cosmetics Earthling
Melt Cosmetics har på kort tid blivit ett av mina favoritmärken, jag har köpt läppstiftet Earthling som beskrivs såhär: ”An extraordinary deep taupe gravel hue with a neutral undertone, oddly flattering on every human dwelling planet Earth”.

Liquid Set Lipstick finns i 20 nyanser (än så länge), tyvärr inget svart vad jag kan se. Dessa läppstift ska vara long wearing och ha en len och bekväm formula, dom är också smudge-proof. Applikatorn är en doe-foot i lagom storlek och det var enkelt att applicera läppstiftet från tuben och få fina kanter utan läppenna!

Melt Cosmetics Earthling
Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick – Earthling
Melt Cosmetics Earthling
Melt Cosmetics Liquid Set Lipstick – Earthling

Jag har inget att klaga på med det här läppstiftet, förutom att det inte kommer i svart! Men jag hoppas det kommer ett svart för det här är nog min nya favoritformula på liquid lippies. Det är skönt på läpparna, mjukt och icke uttorkande! Det sitter på plats även med mat och dryck och håller nog mer än de 8 – 9 timmar jag haft det på.

Melt Cosmetics testar inte på djur och Liquid Set Lipstick är veganska! Enklast att köpa från BeautyBay och kostar 175 SEK.

0

2 Kommentarer

 1. 12 augusti 2019 / 11:18

  Fint! Jag gillar dom grånade färgerna, min färgsättning gör allting färggladare än det ser ut på andra, så om det är mycket grått i finns det chans att jag kan ha dom utan att känna mig som en 80-talsreklam för läppstift haha.

  • Jenny
   Författare
   12 augusti 2019 / 11:21

   Haha, nu får jag googla på läppstiftsreklam från 80-talet 😅

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?