Viva La Diva Concealer With Argan Oil

Jag har en ny favoritconcealer, Viva La Diva Concealer With Argan Oil. Den kostar 89 SEK och finns i 7 nyanser, 7 nyanser är ju sådär. Jag menar man exkluderar ganska många med det nyansutbudet och den tillhörande foundationen finns också endast i 7 nyanser. Man kan alltid hoppas att dom utökar nyanserna för det här är en toppenconcealer!
Viva La Diva Concealer With Argan Oil Pure Light

Viva La Diva Concealer With Argan Oil, 89 SEK

Viva La Diva Concealer With Argan Oil ska ha full täckning och kan med fördel användas på finnar då arganolja är en nolla på ”comedogenic scale” (skala 0 – 5) och täpper inte till porerna och ska även ha en anti-inflammatorisk effekt då arganolja innehåller flavonoider och arganolja i sig kan användas som punktbehandling för hudsjukdomar såsom eksem, akne, psoriasis och vattkoppor.

Concealern har en fuktgivande formula och lämpar sig även bra under ögonen, enligt produktbeskrivningen ska den inte lägga sig i veck men det tycker jag att den gör men inte lika mycket som t ex. Tarte Shape Tape eller andra concealers jag har (se nedan för jämförande swatches på Concealer with Argan Oil, Shape Tape, NYX Concealer Wand och Naked Skin Concealer).

Viva La Diva Concealer With Argan Oil Before

På den här bilden har jag inga basprodukter, jag har bara gjort min hudvårdsrutin och avslutat med en dagkräm.

Viva La Diva Concealer With Argan Oil After

Här har jag applicerat concealern under ögonen, lite på kinderna och runt näsvingarna där jag kan bli/vara lite röd. Jag tycker inte att den har full täckning ala Shape Tape men täckningen är bra. Den känns även knappt på huden och jag gillar finishen som aldrig blir kakig.

Viva La Diva Concealer With Argan Oil Pure Light

Applikatorn är lite mindre och jag tycker den plockar upp en bra mängd produkt, applikatorn funkar bra för att komma åt just de områden jag vill, inre ögonvrån och runt näsvingarna t ex.

Viva La Diva Concealer With Argan Oil Before & After
Viva La Diva Concealer With Argan Oil: Före & efter
Viva La Diva Concealer With Argan Oil Comparison

Här har jag jämfört Viva La Divas concealer med tre andra concealers, från vänster har vi:
NYX Cosmetics Concealer Wand – Porcelain
Tarte Shape Tape Concealer – Fair Neutral
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral
Viva La Diva Concealer With Argan Oil – Pure Light

Som du ser är NYX och Viva La Divas concealer mörkare i nyansen, jag tycker dom är lite lika i konsistensen också, inte så torra och är vad jag sträcker mig efter när jag inte vill ha mer bas än concealer. Medan Tarte och Urban Decay är mycket ljusare och passar mig bättre när jag har foundation av någon sort. De är också lite torrare än de andra två.

Detta är en riktigt bra budgetconcealer, minus för nyansutbudet samt för namnen på nyanserna där jag inte förstår varför man namnger nyanser med ord som pure och dark med en skala däremellan.

Viva La Diva Concealer With Argan Oil är inte testad på djur 🐇 samt vegansk 🌱 kostar 89 SEK.

 • 7.4/10
  Applicering - 7.4/10
 • 8.4/10
  Hållbarhet - 8.4/10
 • 5/10
  Nyansutbud - 5/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
7.7/10

Viva La Diva Concealer With Argan Oil

Viva La Diva Concealer With Argan Oil är icke djurtestad och vegansk, kostar 89 SEK.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?