3 tecken på att jag börjar bli manisk

3 tecken på att jag börjar bli manisk
BIld av Gerd Altmann från Pixabay

Så… 3 tecken på att jag börjar bli manisk. Igen. Jag har redan varit i en mani den här sommaren, men min mani diskriminerar inte – dessutom är det ju höst nu.

Tecken #1: Blir lätt uppvarvad
Blir lätt uppvarvad, gärna i kombination med produktiva dagar, idag har jag skrivit… 5 inlägg tror jag, planerat 3 Instagraminlägg, gjort en sminkning och skrivit en produktlista till den. Jag har städat och lyssnat på ljudböcker (ljudböckerna har inget med manin att göra).

Tecken #2: Minskat sömnbehov
Sömn? Vad är det? Jag sover kanske 1 – 2 timmar/natt under dessa perioder och känner inget behov av mer. Det brukar vara det första tecknet på att något är på G.

Tecken #3: Idéspruta
Mina tankar går på overdrive och jag kommer på så mycket saker, som jag självklart skriver ner. Bland annat detta inlägg var en idé som jag fick kl 23:10 och 23:30 publiceras det. Impulsivitet är också ett tecken.


Egentligen är jag nog mer i en blandepisod än i en mani, för tillfället. För jag har stunder med totalt mörker varvat med rosa moln.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?