Jenny testar: H&M Maximalist Mascara

H&M Maximalist Mascara

H&M Maximalist Mascara

Jag hörde om Maximalist Mascara i Beauty and Bullshit gruppen tror jag det var, någon sökte en mascara som ger mycket volym och då dök denna mascaran upp bland rekommendationerna.

H&M Beauty säljs inte i Kina och testas därför inte på djur, men att få fram INCI på denna mascara krävde ett telefonsamtal till H&M och jag har inte fått svaret i form av ett mail som jag skulle få. Men när (om?) jag får det kommer jag uppdatera inlägget om jag kan få fram om Maximalist Mascara är vegansk. I alla fall…

Maximalist Mascara beskrivs såhär: ”kombinationen mellan en rik formula och en stor fiberborste garanterar intensiv volym och fylligare fransar, maximerar dina ögonfransar i ett enda svep”.

Förpackningen är svart med guldtext och borsten är onekligen stor. Jag föredrar lite större borstar och gärna med borsthår och inte plastpiggar, jag tycker såna mascaror ger mer volym till mina fransar medan borstar med plastpiggar mest separerar fransarna.

Maximalist Mascara separerar också fransarna då borsten fördelar produkten jämnt över fransarna, men man får volym också. Formulan är krämig och inte för rinnande, borsten plockar upp lagom mängd med produkt och kletar inte överallt.

H&M Maximalist Mascara

Det här är två lager mascara, och jag gillar att fransarna inte blir till en enda frans även fast man applicerar flera lager för det kan en del mascaror göra. Mascaran är svart, men inte ”deep black”… jag tycker att man kan se skillnad på svart och svart och det gäller det mesta, kläder och smink främst.

Jag håller inte riktigt med om ”intensiv volym och fylligare fransar”, ja den ger volym till fransarna men inte en intensiv volym. Men trots det så är det en favorit när det kommer till mascara!

H&M Maximalist Mascara är cruelty-free och kostar 99 SEK!

 • 7.4/10
  Applicering - 7.4/10
 • 7.8/10
  Hållbarhet - 7.8/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
 • 7.6/10
  Resultat - 7.6/10
8.2/10

H&M Maximalist Mascara

H&M Beauty testas inte på djur och Maximalist Mascara kostar 99 SEK!

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?