Uppdatering: Charlotte Tilbury är fortfarande cruelty-free

Charlotte Tilbury
Fotograf: Antonio Terron

Charlotte Tilbury är fortfarande cruelty-free

För någon vecka sen såg jag ett inlägg från Cruelty-free Kitty som plockat bort Charlotte Tilbury från listan med cruelty-free märken, och placerat märket i ”grey area”. Detta på grund av att CT samarbetade med kedjan Little B i Kina.

Jag som litar på Cruelty-free Kitty och liknande bloggar blev mäkta besviken, men några dagar senare postade Jessica Haze (någon jag också litar på när det kommer till cruelty-free och veganism) detta inlägg på sin story på Instagram.

Jessica Haze Charlotte Tilbury
@jessicahazemua

Detta var glada nyheter och jag ville bara dela det då jag delade Cruelty-free Kitty’s nyheter tidigare.

1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?