Outfit of The Day: Lager

Outfit of The Day

Höst och vinter betyder lager på lager när man klär på sig, här är ett exempel där jag har en spetstopp under en klänning. Tycker det blev fint med kontrasten mellan klänningen och spetsen.

För ett tag sen fick jag kommentaren ”är det inte dags att växa upp?”, och hen syftade mest troligt på mina piercings, kläderna och allt annat som är jag. Det var en ny bekantskap men jag kommer inte lägga mer energi på den bekantskapen, varför bli vän med någon som har de åsikterna?

Jag har haft nog med såna personer i mitt liv, partners, vänner, familj (kusiner). Jag tar inte sån skit längre, om en person inte kan acceptera mig för den jag är så är hen inte värd att ha i mitt liv.

Outfit of The Day
Outfit of The Day

Vad jag har på mig

Klänning: H&M
Topp: Second hand
Stay-ups: eBay
Bälte: Boohoo
Halsband: Killstar

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?