Lush Lord of Misrule

Lush Lord of Misrule Perfume

Lush Lord of Misrule, 350 SEK/30 ml

Jag fick upp ögonen för Lush’s parfymer efter att jag och Anna var på demo hos Lush Kungstorget i Göteborg, i vår goodie bag fanns det nämligen en parfym. Jag fick Dear John som beskrivs som ”en kryddig parfym som omfamnar dina sinnen”, den är god men jag använder den inte så mycket för den är lite för kryddig faktiskt. Jag vill ha lite sötma och värme i doften också, och här kommer Lord of Misrule in.

Lord of Misrule har noter av svartpeppar, vanilj och patchouli. När jag först sprayar på den så tycker jag att patchoulin är mer framträdande än de andra noterna, men när den fått torka ner en stund så blir doften varmare och sötare och vaniljen och svartpeppar kommer fram.

Lush Lord of Misrule Perfume

Hållbarheten på parfymen är väldigt bra, den kan sitta över natten och ändå kännas morgonen därpå. Vaniljen och svartpepparn blandar sig väldigt fint och påminner om en parfym jag hade när jag gick i gymnasiet, noterna är helt olika mellan de två men värmen är den samma.

Lord of Misrule finns i en 30 ml flaska och i en 100 ml flaska, pris från 350 SEK och köps online hos Lush eller i utvalda butiker.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?