Nails of The Day: Londontown – Chim Cher-ee

Londontown Chim Cher-Ee

Jag vore inte jag om jag inte testade alla svarta lack jag kommer över i jakt på det bästa. Hittills har NailsInc Gel Effect – Black Taxi varit på plats numero uno, men nu kan det ha fått konkurrens…

Londontown Lakur Enhanced Colour i nyansen Chim Cher-Ee satt som berget, lite tip wear efter 1½ vecka (!!) men inget chippande i hörnen alls! Jag är imponerad. Jag använde Smith & Cult Basis of Everything som baslack och H&M Big Gel Top Coat (jag har nyligen upptäckt var man ser ingredienserna på H&M Beauty produkter, jag tror att Big Gel Top Coat är veganskt för jag hittar inget animaliskt i INCI) som topplack.

Chim Cher-Ee är, med lite tjockare lager, ett one coat black – som jag önskar att Holo Taco skulle ha varit, för Chim Cher-Ee jämnade ut nageln och tillsammans med Big Gel Top Coat så fick min nagel samma fyllighet som om jag hade lackat med NailsInc Black Taxi som är ett gellack.

Londontown Chim Cher-Ee

Londontown testar inte på djur och alla produkter utom ett par stycken är också veganska, Lakur lacken är veganska.

Londontown Lakur lacken finns att köpa bl a. hos Åhléns och kostar 179 SEK, lite billigare än NailsInc, dyrare än Holo Taco (enbart kostnaden för lacket då).

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?