Om Jenny

Hej!

Jag heter Jenny och det är jag som är kvinnan bakom bloggen du just nu läser. I skrivande stund är jag en trettio-något norrländsk bloggerska baserad i Falkenberg. Här bor jag med min katt Luxx, #luxxthecat, sen 2007. Jag har en förkärlek till The Cure, fiffig sminkförvaring och blogglistor. Jaså, du ville veta mer än så?

Jag “decluttrar” min sminksamling (och mitt hem) på månadsbasis men tycks ändå ha för mycket prylar, äter färska hallon så ofta jag kan och tittar gärna på Dr Who. De senare två helst på samma gång! Jag började blogga mycket tidigare än vad jag egentligen vill erkänna, jag har spenderat flera år vid tangentbordet. Ungefär femton för att vara exakt. Jag började blogga för att få utlopp för alla känslor jag bar på som tonåring och mitt bloggande har under årens lopp förvandlats till en stor hobby. Vill du läsa mer om denna blogg, scrolla ner en bit.

Jag skulle gladeligen spendera hela livet iklädd en pyjamas, eller varför inte i en tyllkjol? Jag gillar svart läppstift och mycket highlight, men till skillnad från vad man kan tro så sminkar jag mig inte varje dag. Min garderob är full i svarta kläder, visste du att jag gillar färgen svart? Andra saker man kan nämna är; jag har en kronisk psykisk sjukdom, gillar podcasts om feminism och hudvård, är definitivt en crazy cat lady och gillar romcoms och brittisk humor… Vill du lära känna mig ännu mer så kan du kolla runt lite i “listor och taggar“-kategorin som du hittar här.


Om bloggen

Jenny Elisabeth Skönhetsblogg öppnades i mars 2016 och är min senaste skapelse. Och här delar jag med mig av mina favoritprodukter, recensioner, produktnyheter och en och annan sminkning. Min passion för skönhet föddes ur en vilja att stilla en konstant ångest. Det blev lugnande för mig att kleta med läppstift, ögonskugga och krämer. Jag hittar ett självförtroende, lugn och kraft i skönhet. Därför skapade jag denna blogg! Jag försöker att skapa en blogg som jag själv skulle vilja följa.

Denna blogg skriver sen augusti 2017 endast om cruelty-free märken och produkter.

Om du som företag eller PR byrå vill samarbeta, läs gärna min policy.


Följ jennyelisabeth.se i sociala medier

Nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017

Nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017 av Apoteket