Om mig

Jenny Elisabeth

Jag som bloggar här heter Jenny Elisabeth. I skrivande stund är jag en 33-årig norrländska som just nu bor i Falkenberg. Här bor jag med min katt Luxx, #luxxthecat, sen 2007. Jag har en förkärlek till beauty, gothic rock, sammet, fishnets och Dr Martens. Jaså, du ville veta mer än så?

Jag ”decluttrar” mitt hem på månadsbasis men tycks ändå ha för mycket grejer, lyssnar helst på goth/gothic rock/post-punk, äter färska jordgubbar (eller hallon) så ofta jag kan och tittar gärna på Dr Who. De senare två helst på samma gång!

Jag skulle gladeligen spendera hela livet iklädd en pyjamas eller en tyllkjol. Jag ääälskar svart läppstift och min go-to look är läppstift, bryn och highlighter! Andra saker man kan nämna är; jag har en kronisk psykisk sjukdom, jag gillar podcasts om goth, feminism, HBTQ och hudvård, är definitivt en crazy cat lady och gillar sci-fi, dokumentärer och brittisk humor…

Om bloggen

Jag började blogga mycket tidigare än vad jag egentligen vill erkänna, jag har spenderat flera år vid tangentbordet. Den här bloggen startades som en renodlad skönhetsblogg, men efter tre år så behövde jag göra förändringar så denna blogg är numera en livsstilsblogg med beauty inslag för jag kan inte förneka att jag är en #beautyjunkie. Om du som företag eller PR-byrå vill samarbeta eller skicka pressprover, läs gärna min policy först.

Utsedd till

Daisy Beauty Jury Årets Skönhetsskribent

Satt i juryn för DB Awards 2017 / Nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017


Söker du efter något?