Om mig

Hej!

Jenny Elisabeth

Jag som bloggar här heter Jenny Elisabeth och det är jag som är gärin bakom bloggen du just nu läser. I skrivande stund är jag en trettio-något norrländsk bloggerska baserad i Falkenberg. Här bor jag med min katt Luxx, #luxxthecat, sen 2007. Jag har en förkärlek till The Cure, fiffig sminkförvaring och blogglistor. Jaså, du ville veta mer än så?

Jag “decluttrar” min sminksamling på månadsbasis men tycks ändå ha för mycket grejer, äter färska jordgubbar så ofta jag kan och tittar gärna på Dr Who. De senare två helst på samma gång!

Jag skulle gladeligen spendera hela livet iklädd en pyjamas. Jag gillar svart läppstift och highlighter, men till skillnad från vad man kan tro så sminkar jag mig inte varje dag. Andra saker man kan nämna är; jag har en kronisk psykisk sjukdom, jag gillar podcasts om feminism, HBTQ, veganism och hudvård, är definitivt en crazy cat lady och gillar romcoms, sci-fi och brittisk humor… Vill du lära känna mig ännu mer så kan du kolla runt lite i “listor och taggar“-kategorin som du hittar här.

Jag började blogga mycket tidigare än vad jag egentligen vill erkänna, jag har spenderat flera år vid tangentbordet. Ungefär femton för att vara exakt, den här bloggen startade jag för att jag smygbloggat om beauty på min förra blogg och tyckte mycket om det, så det blev en beautyblogg till slut. Min blogg är en livsstilsblogg där fokuset kan vara cruelty-free beauty, livet som nybliven vegan och low/no buys.

Om du som företag eller PR byrå vill samarbeta, läs gärna min policy.


Årets Skönhetsskribent 2017

Nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017 av Apoteket