Om mig

Hej!

Jenny Elisabeth

Jag som bloggar här heter Jenny Elisabeth och det är jag som är kvinnan bakom bloggen du just nu läser. I skrivande stund är jag en 32-årig norrländska som just nu bor i Falkenberg. Här bor jag med min katt Luxx, #luxxthecat, sen 2007. Jag har en förkärlek till The Cure, sammet, fishnet, fiffig sminkförvaring och blogglistor. Jaså, du ville veta mer än så?

Jag “decluttrar” min sminksamling på månadsbasis men tycks ändå ha för mycket grejer, lyssnar helst på goth/gothic rock/post-punk, äter färska jordgubbar (eller hallon) så ofta jag kan och tittar gärna på Dr Who. De senare två helst på samma gång!

Jag skulle gladeligen spendera hela livet iklädd en pyjamas. Jag gillar svart läppstift och highlighter, men till skillnad från vad man kan tro så sminkar jag mig inte varje dag. I alla fall inte full face, min go-to look är väldigt enkel: brow pomade, highlighter och läppstift! Andra saker man kan nämna är; jag har en kronisk psykisk sjukdom, jag gillar podcasts om goth, feminism, HBTQ och hudvård, är definitivt en crazy cat lady och gillar sci-fi, dokumentärer och brittisk humor… Vill du lära känna mig ännu mer så kan du kolla runt lite i “listor och taggar“-kategorin som du hittar här.

Jag började blogga mycket tidigare än vad jag egentligen vill erkänna, jag har spenderat flera år vid tangentbordet. Ungefär femton för att vara exakt, den här bloggen startade jag för att jag smygbloggade om beauty på min förra blogg och tyckte mycket om det, så det blev en beautyblogg till slut… som numera är en blandning av en skönhetsblogg och livsstilsblogg med en dark twist!

På den här bloggen omfamnar vi det mörka och ovanliga.


Årets Skönhetsskribent 2017

Nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017 av Apoteket

Daisy Beauty Awards Jury 2017

Satt i Daisy Beauty Awards juryn för 2018


Söker du efter något?