Om mig

Jenny Elisabeth

Jag som bloggar här heter Jenny Elisabeth. Jag är en norrländska som bytt norr mot söder och således snö mot slask och hamnat i Falkenberg. Här har jag bott med min katt Luxx, #luxxthecat, sen 2007. Jag har en förkärlek till cruelty-free beauty, gothic rock, sammet, fishnets och Dr Martens. Jaså, du ville veta mer än så?

Jag ”decluttrar” mitt hem på månadsbasis men tycks ändå ha för mycket grejer, lyssnar helst på goth/gothic rock/post-punk, äter färska jordgubbar (eller hallon) så ofta jag kan och tittar gärna på Dr Who. De senare två helst på samma gång!

Jag skulle gladeligen spendera hela livet iklädd en pyjamas eller en tyllkjol. Jag ääälskar svart läppstift och min go-to look är läppstift, bryn och highlighter! Andra saker man kan nämna är; jag har en kronisk psykisk sjukdom, jag gillar podcasts om goth, feminism, HBTQ och hudvård, jag är definitivt en crazy cat lady och gillar sci-fi, dokumentärer, brittisk humor och kroppskonst.

Om bloggen

Min blogg startades som en renodlad skönhetsblogg, till en början var inte fokuset på cruelty-free skönhet utan det kom senare. Numera är bloggen mer av en livsstilsblogg med en gnutta skönhet.

Utsedd till

Daisy Beauty Jury Årets Skönhetsskribent

Satt i DB Awards Jury 2018 / Nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017


Söker du efter något?