Policy & PR

Policy & PR

Produktprover & PR
Jag tar gärna emot pressutskick förutsättningslöst för påseende. Produktprover som skickas till mig garanteras ej omnämning i ett inlägg eller i mina andra sociala kanaler, så som Instagram. Jag väljer att tala om att jag mottagit en produkt i ett pressutskick, jag behöver inte göra detta men jag gör det för att du som läser ska få en bra upplevelse här på bloggen. Representerar du ett företag eller en PR-byrå och vill skicka produktprover eller samarbeta, maila jenny@jennyelisabeth.se.

Annonslänkar
Här på bloggen använder jag annonslänkar, även kallade affiliatelänkar eller adlinks. Detta innebär att om du klickar på länken och köper något på den länkade webbshoppen får jag ett par procent av försäljningen. Ibland kan länkarna också vara “pay per click“-länkar och det innebär att om du klickar på länken får jag då ett par procent i ersättning för att du klickade på länken.
Inlägg med annonslänkar märks ut med texten “inlägget innehåller annonslänkar” i början av inlägget.

Reklamsamarbeten
Här på bloggen kan det finnas inlägg som är i samarbete med företag som är inom rätt kategori för bloggen och läsarna. Det finns möjligheter till sponsrade inlägg, videor, kampanjer och tävlingar. Mina åsikter och omdömen är mina egna och kan ej köpas, jag kommer alltid säga vad jag tycker och tänker. Inlägg betalda av företag märks alltid ut.
Sponsrade inlägg märks ut med texten “i samarbete med xxx” i början av inlägget.


Vill du som företag, distributör eller PR-byrå skicka produktprover till mig? Maila i så fall gärna till: jenny@jennyelisabeth.se.
OBS! Sen augusti 2017 skriver jag endast om cruelty-free produkter och märken här på JennyElisabeth.se.