Policy & PR

Produktprover
Produkter på bloggen är köpta av mig om inget annat anges. Jag samarbetar gärna med företag, distributörer eller PR-byråer. För eventuellt material/produkter/prover finns det inga garantier för att jag kommer skriva om produkterna på bloggen. Produkter jag tacksamt mottar kommer testas grundligt innan en ev recension publiceras. Åsikter och omdöme om produkter är mina egna och påverkas ej av tredje part. Vill du skicka prover till mig? Maila till: jenny@jennyelisabeth.se.

Affiliate/annonslänkar/adlinks
Inlägg som innehåller länkar kan ibland vara affiliate/annonslänkar/adlinks, vilka ofta körs via Blogfame/Adviral. Affiliatelänkar/annonslänkar/adlinks innebär att jag får en ersättning på ett par procent om något köps via den länken. I vissa fall är länken en ”pay per click”-länk och det innebär att jag får en procentuell ersättning om länken klickas på. Inlägg med dessa länkar är märkta med ”inlägget innehåller annonslänkar”. Som de flesta bloggar använder denna blogg cookies.

Sponsrade inlägg
Det kan finnas så kallade sponsrade inlägg på bloggen, dessa märks ut med texten ”inlägg i samarbete med x”, jag skriver dessa inlägg själv och accepterar inte tredje parts innehåll.

Kommentarer
Jag är väldigt tacksam för kommentarer som lämnas på bloggen. Alla kommentarer uppskattas och kommer granskas, om en kommentar innehåller kränkande material, ”välmenande råd” eller personangrepp kommer den inte att godkännas.

Copyright
Alla bilder och text tillhör denna blogg om inget annat anges. Vill du låna bild eller text så maila och fråga först, maila till jenny@jennyelisabeth.se. Det ska framgå att text och bild är lånad från denna blogg.


Hudtyp (ansikte/kropp) Kombinerad hy i ansiktet, mestadels torr på kroppen
Hudfärg Väldigt ljus hudfärg med varm underton (MAC NC15, Dior 010, NARS Gobi)
Ögonfärg och fransar Blå ögon och många, men lite korta fransar
Hårtyp Torrt, självlockigt och färgat (svart)