Policy & PR

Jenny Elisabeth.se

Policy & PR

Denna blogg, jennyelisabeth.se, drivs av mig – Jenny Eklund, sen april 2016. Bloggens inriktning är livsstil med fokus på alternativ livsstil (goth), där inläggen kan handla om musik, mode eller beauty. För beauty gäller cruelty-free beauty där inläggen endast innehåller cruelty-free och/eller vegansk beauty. På min blogg får du läsa mina egna åsikter oavsett om jag har fått betalt för inlägget eller ej, mina åsikter om en produkt går ej att köpa. Här på bloggen kan det förekomma pressprover/arbetsprover, annonslänkar och reklamsamarbeten, läs mer om dessa nedan.

Pressutskick & PR
Jag tar gärna emot pressutskick förutsättningslöst för ev påseende. Pressutskick som skickas till mig garanteras ej omnämning i ett inlägg eller i mina andra sociala kanaler, så som Instagram. Representerar du ett företag eller en PR-byrå och vill skicka pressprover eller samarbeta, maila jenny@jennyelisabeth.se. Tänk på att här på bloggen är allt innehåll cruelty-free, jag premierar även veganska produkter.

Annonslänkar/affiliatelänkar/reklamlänk
Här på bloggen använder jag annonslänkar, även kallade affiliatelänkar, adlinks eller reklamlänk. En annonslänk lägger jag in i inlägget efter att ha skrivit inlägget, ett inlägg baseras inte på en annonslänk utan på enskild produkt. En annonslänk innebär att om du klickar på sagda länk och köper något på den länkade webbshoppen får jag ett par procent av försäljningen. Ibland kan länkarna också vara ”pay per click”-länkar och det innebär att om du klickar på länken får jag då ett par procent i ersättning för att du klickade på länken.

Inlägg med annonslänkar märks ut med texten ”inlägget innehåller annonslänkar” i början av inlägget, såhär kan märkningen se ut:

Reklamsamarbeten
Här på bloggen kan det finnas inlägg som är i samarbete med företag som är inom rätt kategori för bloggen och läsarna. Mina åsikter och omdömen är mina egna och kan ej köpas, jag kommer alltid säga vad jag tycker och tänker. Inlägg betalda av företag märks alltid ut.

Sponsrade inlägg märks ut med texten ”inlägget är ett reklamsamarbete med xxx” i början av inlägget. Märkningen kan se ut såhär:


Representerar du ett företag, ett märke eller något annat som kan vara intressant för mig och mina läsare, maila gärna mig på: jenny@jennyelisabeth.se.

Information till dig som vill skicka pressutskick till mig:
Hudtyp: Fet t-zon, normala kinder
Hudton: Väldigt ljus med varma undertoner
Ögonfärg: Blå
Hårtyp: Färgat, självlockigt


Det publicerade innehållet på denna blogg, text och bild, ägs av mig om inget annat anges (pressmaterial t ex) och skyddas därför av upphovsrättslagen.

Är du mån om din integritet och undrar hur JennyElisabeth.se hanterar dina personuppgifter hittar du Integritetspolicyn här.


Söker du efter något?