Policy & PR

Produktprover & PR
Jag tar gärna emot pressutskick och produktprover inom kategorin kosmetika och skönhet, detta kan vara nödvändigt för att hålla mig uppdaterad och bloggen aktuell, produktprover är dock inte en ersättning för ett publicerat inlägg. Produktprover som skickas till mig garanteras inte ett inlägg eller omnämning, jag väljer noggrant ut det som intresserar mig och som kan vara av intresse för mina läsare. Representerar du ett företag eller en PR-byrå och vill skicka produktprover eller samarbeta, maila jenny@jennyelisabeth.se.

Inlägg med produkter jag mottagit i PR märks ut såhär:

Annonslänkar
Här på bloggen använder jag ibland annonslänkar, även kallade affiliatelänkar eller adlinks. Detta innebär att om du klickar på länken och köper något på den länkade webbshoppen får jag ett par procent av försäljningen. Ibland kan länkarna också vara “pay per click“-länkar och det innebär att om du klickar på länken får jag då ett par procent i ersättning för att du klickade på länken.

Inlägg med dessa länkar märks ut såhär:

Reklamsamarbeten
Här på bloggen kan det finnas inlägg som är i samarbete med företag som är inom rätt kategori för bloggen och läsarna. Det finns möjligheter till sponsrade inlägg, videor, kampanjer och tävlingar. Mina åsikter och omdömen är mina egna och kan ej köpas, jag kommer alltid säga vad jag tycker och tänker. Inlägg betalda av företag märks alltid ut.

Sponsrade inlägg märks ut såhär:


Vill du som företag, distributör eller PR-byrå skicka produktprover till mig? Maila gärna till: jenny@jennyelisabeth.se.