Ny hårrutin: Original & Mineral

av Jenny Elisabeth
9 views

Jag var hos frisören (Salong Kontrast i Falkenberg) igår, vi kom inte så långt med projektet på de tre timmarna jag var där – det berodde nog på att det var sent. Sen så började vi med en avfärgning som inte tog alls på de 40 minuterna den var i, så vi bytte till en blekning med Olaplex och då såg vi lite resultat. Jag ska tillbaka till stolen imorgon och fortsätta, vi ska bleka lite till, färga rätt färg och sen klippa. Kommer ha sån träsmak i baken efteråt…

Original & Mineral

Men idag tänkte jag också prata om min nya hårrutin, jag har spanat på märket ett tag och även om det finns att köpa online från utländska butiker visste jag inte vilket schampo och balsam som passar mitt hår då det fanns 2 – 3 varianter att välja på. Märket jag pratar om är O&M, eller Original & Mineral. Anna, min frisör, tyckte att kombon O&M Original Detox, Hydrate & Conquer Shampoo och Hydrate & Conquer Conditioner vore bra för mitt hår. Jag fick även ett prov på en inpackning, The Power Base Protein Masque (50ml).

O&Ms hårvårdsprodukter är formulerade utan ftalater, sulfater, parabener, triklosan med mera. Detox schampot innehåller australisk flodmynta som rengör på djupet och avlägsnar inte nödvändiga oljor, har även pepparmynta i formuleringen som med en svalkande effekt fräschar upp håret. Hydrate & Conquer duon som jag även ska prova på beskrivs som “en daglig dos av fukt och näring”. Det ska ge torrt, skadat eller färgat hår (alla tre passar in på mitt hår) omvårdnad med näringsrik tasmansk havstång, som är rik på vitamin A, B, C och E och innehåller även 13 aminosyror!

Ny hårrutin: Original & Mineral

Först använder man då Detox schampot som djuprengöring och sen följer man upp med det vanliga schampot och balsamet, jag minns inte hur Anna sa att inpackningen skulle användas, men jag tror regeln var först schampo, sen inpackning och sen balsam. Jag har inte hunnit testa dem än så har ingen personlig åsikt att dela med mig av, men jag har hört mycket gott om denna serie och det ska bli kul att testa dem.

Jag har sökt upp produkterna på nätet, och här kan du shoppa dem:
O&M Original Detox Shampoo, Fyndiq 199kr (350ml)
O&M Hydrate & Conquer Shampoo, Fyndiq 199kr (350ml)
O&M Hydrate & Conquer Conditioner, LookFantastic 266kr (350ml)
O&M The Power Base Protein Masque, Fyndiq 199kr (250ml)

Inlägget innehåller adlinks

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer