Klänningar från Zalando: Junarose & New Look Curves

av Jenny Elisabeth

Har köpt två klänningar från Zalando efter en rekommendation på modell, vid kjol och kort överliv, från en person på ett forum jag är medlem på. Jag har varit sugen på en kjol eller två, men då jag är plus size och tekniskt sett har midjan under brösten så har det varit svårt att hitta en kjol (hur ska den se ut liksom, och vad ska den vara i för storlek?). Efter att jag fått tipset på modell satte jag mig ner och Googlade och hittade två klänningar, de har kanske inte fullt så kort överliv, men de såg riktigt bra ut på när jag provade dem! Jag fick till och med en synlig midja i dem, med en fin inbuktning. Så man får lite kurvor och inte bara är rak upp-och-ner.

Jag vet inte riktigt när jag ska använda dem, men det handlar väl egentligen bara om att välja att använda en av dem en dag när man ska klä på sig och se vad som händer! Nu behöver jag även köpa strumpbyxor, plagget jag hatar näst mest efter bh:n…

Klänningar: Junarose & New Look Curves

Bilder: Google

Klänningarna är då köpta på Zalando, och kommer från märkena (fr vänster) Junarose och New Look Curves. Kostar 499 kronor respektive 249 kronor. Den från Junarose ska vara knälång och det kan jag hålla med om att den är, den slutade någon centimeter under knät på mig, då jag är lite kort i rocken. Den är även i jersey och kändes lite tjockare i materialet, jag kunde ta på den och ta av den utan att öppna dragkedjan (praktiskt när man är ensam). Klänningen från NLC är i polyester och elastan och är en lite kortare modell, den slutade strax ovanför knät på mig. Jag har dem i storlekarna 50/52 (Junarose) och 52 (NLC). Väldigt bra i storleken.

Sen februari så har jag “gått med” i capsule wardrobe projektet, och ska egentligen inte köpa kläder än, det är någon vecka kvar om man ska gå efter reglerna. Men jag gjorde ett undantag, men det får inte hända ofta då jag vill försöka spela efter reglerna 🙂

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer