Grow Gorgeous Hair Growth Serum

av Jenny Elisabeth
6 views

Grow Gorgeous Hair Growth Serum från Deciem är, som de beskriver det, söt – men full av aktiva komponenter. Det ska kunna ge dig längre, tjockare och fylligare hår, inom 4 månader ska du ha 13.000 extra hårstrån! Jag har börjat testa det för att se om det stämmer, jag kommer återkomma med rapport!

Få fart på de slöa hårsäckarna med denna ultrakoncentrerade formula med patenterat 21,5 % aktiva komplex. Den består av hela sju teknologier som samarbetar för att göra håret synligt längre, tjockare och tätare.

Grow Gorgeous Hair Growth Serum

Grow Gorgeous Hair Growth Serum innehåller aktiva ingredienser som tillsammans bidrar till ett längre, fylligare och tjockare hår. Bland annat hyaluronsyra, extrakt av klöverblomma och ett komplex av ärtgroddar finns med i formulan.

Komplex av ärtgroddar, kinesisk Skullcap, soja- och vetegroddar är vad som ska ge håret en skjuts och öka tillväxten med 78% på 3 månader.

Serumet innehåller som sagt hyaluronsyra som förbättrar din hårbottens tillstånd genom att kunna hålla upp till 1.000 gånger sin vikt i vatten, och boostar återfuktningen.

Man ska massera in 20 droppar, inte mer eller mindre, i hårbotten morgon eller kväll. Följer man dessa råd ska flaskan räcka i 2 månader.

Grow Gorgeous Hair Growth Serum

Första intrycket av detta serum är att det har en mycket speciell doft, en doft som stannar kvar i håret och dyker upp igen under dagen om man pillar med håret. Det sjönk in lätt i hårbotten, och jag tror att lukten stannar kvar för att det har hamnat i själva håret och inte i hårbotten.

Jag har inte hittat en bra teknik för att få det i hårbotten, jag tänker att istället för att massera in serumet i händerna så kan man göra benor i håret och droppa dit ett par droppar och sen massera in det.

Serumet tränger försiktigt in i hårsäckarna och ger dem näring och fukt. Den koncentrerade formeln av naturliga ingredienser jobbar aktivt för att effektivt främja hårväxten och stimulerar cirkulationen i hårbottnen vilket verkar för livfullt och vackert hår.

KÖPINFORMATION

  • Pris: Runt 400 kronor
  • Mängd: 60ml
  • Inköpsställen: Till exempel Cocopanda, men även LookFantastic har den
2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Marie 9 juli 2016 - 08:59

Hej! Nyfiken på resultatet, upplever du att det blivit någon skillnad?

svara
admin 10 juli 2016 - 23:36

Hej! Nej, jag upplevde ingen större skillnad. Tyvärr får man väl säga.

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer