The CultBeauty Box – Anna & Lily

av Jenny Elisabeth
3 views

The CultBeauty Box - Anna & Lily

Idag kom den! CultBeauty Box – Anna & Lily edition, med sju produkter som alla är produkter som tjejerna själva gillar och har pratat om på sina YouTube kanaler och bloggar.

I boxen finns
Sunday Riley’s Luna Sleeping Night Oil (15ml), Yu Ling’s Jade Facial Roller (medium), Oskia’s Renaissance Cleansing Gel (100ml), Stila’s Stay All Day Liquid Eyeliner (0.5ml), Pixi’s Hydrating Milky Mist (80ml), a Classic Wet Brush (black) and BECCA’s Backlight Priming Filter (7ml)

Jag har hunnit testa Hydrating Milky Mist från Pixi och den kändes väldigt uppfriskande, sen har jag också provat hårborsten och den var väldigt bra (hur beskriver man en hårborste egentligen?) och redde ut de små tovorna jag hade.

Jag ser fram emot att testa resten, speciellt Jade Facial Roller, jag kollar just nu på instruktionsvideor på YouTube 😉

Är osäker på om det finns några boxar kvar i nuläget, men jag tycker att man fick mycket produkt och framförallt bra produkter för priset på £85. Det tog ca 4 vardagar för boxen att komma hem till mig, och jag hade valt FedEx Express som leveranssätt. Jag Googlade och hittade denna länk, kolla in den om du vill ha en box eller vill ha mer information!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer