NOTD: Formula X Dark Matter

av Jenny Elisabeth
2 views

NOTD: Formula X Dark Matter

Gör jag något annat än målar naglarna? Idag var det Formula X Dark Matter som var offret. Det är helt enkelt ett svart krämlack, varken mer eller mindre. Jag hade svårt med applikationen, men inte på grund av lacket, utan på grund av skakiga händer orsakade av behandling med Litium.

I alla fall, svart krämlack som var lätt att applicera och täckte med 1 (!!) lager, men på bilden har jag 2 lager, plus bas- och topplack. Jag valde att köra på 2 lager för att jämna ut det, men det hade inte behövts. Jag vet inte om formulan är den samma för alla Formula X lack, men man kan ju hoppas…

Baslacket är CND Stickey och topplack Seche Vite, som vanligt. Jag har faktiskt köpt Essies Gel Setter och Good to Go och tänkte prova på dem, speciellt Gel Setter har jag hört mycket gott om. Och på tal om köpa (köpa, köpa, man hör aldrig något annat) så har jag köpt en ny flaska Stickey också.

Min process för att välja lack idag var helt enkelt: when in doubt, go black. Jag visste inte vad jag annars skulle välja, och jag tycker att ett svart krämlack passar till alla årstider och nagellängder! Formula X lack får tummen upp ?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer