Lancôme Energie de Vie

av Jenny Elisabeth
8 views
Lancôme Energie de Vie

Lancôme Energie de Vie är en ny hudvårdsserie från Lancôme. Serien är inspirerad av Asien och dess syn på hudvård och hudvårdsprodukter, och ska vara väldig återfuktande, lätt och fräsch. Sloganen “Made of unstoppable energy” är ju nog för att man ska bli nyfiken, nu tittar vi närmare på produkterna!

Lancôme Energie de Vie: The Smoothing & Plumping Pearly Lotion

Detta är The Smoothing & Plumping Pearly Lotion, även kallad Wake-Up Lotion. Det är en lotion (eller essence om man vill det) som man ska applicera efter toner men före dagkräm. Jag kommer exfoliera och sen använda denna som återfuktning efter det steget. Med två plantextrakt ska denna lotion förbättra texturen och ge en hälsosam lyster till hyn. Den är lätt och sjunker snabbt in i huden. Har även en fräsch doft som jag inte riktigt kan placera, detta stämmer för alla produkter i serien.

Lancôme Energie de Vie: The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care

Näst på tur är The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care. En flytande moisturiser som ska ersätta din vanliga dagkräm, och det är så jag kommer använda den. Denna har jag hunnit testa och man behöver bara ett par droppar av den för att massera in i huden och täcka ansikte och hals. Jag tar den även ner på bröstkorgen och tar då en extra droppe. Jag har använt den främst på dagen, men man kan använda den på kvällen med. Den är berikad med samma två plantextrakt som Wake-Up Lotion, gojibär och citronmeliss, och även denna produkt är gjord för att återfukta och ge lyster till hyn. Har samma doft som Wake-Up Lotion.

Lancôme Energie de Vie: The Overnight Recovery Sleeping Mask
Lancôme Energie de Vie: The Overnight Recovery Sleeping Mask

Sist ut är The Overnight Recovery Sleeping Mask, alltså en mask du använder när du sover. Förutom att återfukta så gör den hyn fylligare och ger (som alla produkter i serien) lyster till hyn. Det står såhär på asken: “helps decrease skin’s temperature and helps prime the skin for optimal nighttime conditions”. Och under natten smälter den in i hyn och hjälper till att stärka hyn. Denna mask rekommenderas det att man använder 2 – 3 gånger i veckan, och man ska applicera ett tjockt lager, och undvika ögon- och läppområdet. Den känns lika lätt som de andra två produkterna i serien och blir nog svalkande och skön att applicera på varm sommarhy.

Jag ser fram emot att testa alla produkter, speciellt sovmasken. Jag kommer uppdatera er så ni får veta hur det går, och en recension på produkterna kommer väl så småningom!

Lancôme Energie de Vie finns ute nu, och du kan köpa dem på till exempel FeelUnique.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer