NOTD: Deborah Lippmann Splish Splash

av Jenny Elisabeth
3 views

Deborah Lippmann Splish Splash

Idag blev det en NOTD på Deborah Lippmann Splish Splash som hör till Gel Lab Pro lacken, jag har även använt bas- och topplacket från setet Gel Lab Pro, det kommer en separat recension på det setet. Idag handlar det om Splish Splash som är en “aqua green creme“, jag skulle säga turkost krämlack.

Gel Lab Pro lacken är 5-Free+, alltså fria från: formaldehyd, toluen, DBP, formaldehyd resin och kamfer. Men de är även fria från xylen och parabener. Så de är alltså 7-Free, och det är det som menas med +’et i “5-Free+“.

Den nya formulan innehåller även 10 vårdande ingredienser som ska vara bra för nagelns hälsa, ge glans och öka hållbarheten, de ingredienserna är “Evening Primrose, Biotin, Keratin, Nonychosine F, Green Tea Extract, Aucoumea, Epoxy Resin, Platinum Powder, Plexiglass, and Silk Powder“.

Något som också är nytt för Gel Lab Pro Colour är penseln, den innehåller nu 320 strån och har en C-formad tipp för att göra lackningen lättare och så att man kan få till en fin kant vid nagelbandet. Och det måste jag säga, jag gillade verkligen penseln – den plockade upp precis nog med lack för att täcka nageln med ett lager lack, ett drag i mitten och ett på vänster respektive höger sida. Men på lillfingret krävdes bara ett drag i mitten för att täcka hela nageln.

Lacket var opakt efter två lager, två lager behövs för att jämna ut det första lagret, och man ska vänta 2 minuter mellan varje lager färg, men det missade jag och lackade båda lagren färg efter varandra, men det har inte påverkat resultatet.

Denna gången behövdes ingen städning av nagelbanden efteråt, dels var jag ganska stadig på handen idag och sen hjälpte penseln till, lacket i sig var också bra. Inte för rinnigt utan lite mer krämigt utan att vara för tjockt.

Nu sätter jag en liten notis i min kalender om när jag lackade naglarna med detta set. Jag har läst recensioner där vissa har gått 10 dagar utan chips och tipwear! Detta blir spännande…

Deborah Lippmann Gel Lab Pro Colour (och setet Gel Lab Pro) finns att köpa på FeelUnique, lacken kostar 200 kronor.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer