Nytt i garderoben

av Jenny Elisabeth
4 views

Nytt i garderoben

Sandal från Put Feet First, BH från H&M, klänning från Zalando, choker från ASOS, nagellack från Lyko och solglasögon från eBay.

Jag har lite nytt i garderoben, sommaren är runt hörnet (eller så är den redan här) och jag är i en ny fas med projektet kapselgarderob. Jag har gjort mig av med ett par plagg och fyller då på med det som jag under dessa månader kommit fram till att jag behöver för nästa säsong. Bland annat en långklänning, ett par skor och en BH med band framtill. Jag har även köpt lite andra plagg, bland annat en hatt!

En kapselgarderob är, kort sagt, en mini garderob full med plagg du älskar. 37 plagg där över- och underdelar, klänningar och skor ingår. Man har på sig dessa 37 plagg i 3 månader (aka en säsong), i slutet av säsongen planerar man för vad man ska köpa till nästa säsong, och less is more! Till slut har man en garderob för 4 säsonger med enbart plagg man älskar och som bidrar till ens personliga stil!

Om du vill veta mer om en kapselgarderob, kolla in denna blogg!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer