Swatches: Anastasia Beverly Hills Glow Kit, Gleam

av Jenny Elisabeth
6 views

Anastasia Beverly Hills Glow Kit, Gleam

Idag blir det swatches! Jag har äntligen tagit mig för att fota de fyra highlighters som finns i Anastasia Beverly Hills Glow Kit i nyansen Gleam. Jag har inte hunnit använda någon av dem än, utan detta är premiären.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit, Gleam

Glow Kits kommer i två nyanser och har olika toner: That Glow (varm) och Gleam (kall). De skapades till Anastasia Beverly Hills skapares födelsedag och är en ny produkt i line-upen. Varje Glow Kit har 4 stycken metalliska puder highlighters. Man kan använda dem ensamma, tillsammans eller för mera glöd med en fuktig makeupborste. Pudren går att använda överallt, så som på ögon, ansikte och kropp. Kan tänka mig att Hard Candy kan vara fin som ögonskugga när man fått lite sol då den har lite pärlskimmer.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit, Gleam

Fr vänster: Hard Candy, Mimosa, Starburst, Crushed Pearl

Beroende på din hudton, eller bara preferens, så kanske du sträcker dig efter That Glow eller Gleam. Jag valde Gleam för jag gillar kalla nyanser. Men man skulle kunna säga att med varm hudton, som jag har, så skulle That Glow vara snyggare på, men det är inte säkert att nyanserna i That Glow funkar att highlighta med, de kan vara för bronziga för en blek hy.

Det är helt enkelt en smaksak vilken man väljer, man ska inte hänga upp sig på regler.

INFORMATION
Anastasia Beverly Hills Glow Kit finns hos t ex KICKS och kostar 595 kronor

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer