Accessoarer

Graveyard Dust halsband

Graveyard Dust halsband

Detta graveyard dust halsband är något som jag använt mycket den senaste månaden. Jag har fallit tillbaka till “my old ways” och har rotat runt här hemma för att hitta lite accessoarer som kan passa min ny-gamla stil. Bland fynden fanns då detta, och ett till nästan likadant, halsband. Det är en liten flaska med kork och inuti finns det graveyard dust! ? Det andra halsbandet är likadant, men det är fairy dust (guldglitter).

Jag köpte det för ett år sen eller två på Etsy, hos Orphea333. Hon verkar inte ha dessa halsband i sin shop atm, tyvärr. Men det finns alternativ till det på Etsy, sök bara på “graveyard dust necklace“!

Just detta halsband har en svart kedja, som verkar nickelfri (för jag har inte reagerat på den fast jag använt det mycket). Flaskan är i plast och har en liten lapp som det står “Graveyard dust” på.

Jag ville dela med mig av halsbandet, för det har varit en favorit denna månad – men jag glömde att ta med det i min YouTube video för månadens favoriter ?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

  • OOTD #1 | JENNYELISABETH.SE
    27 augusti, 2016 at 19:11

    […] kjolen kommer från H&M. Örhängena kommer från Killstar, har också mitt Graveyard Dust halsband på […]

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.