Accessoarer

Tillägg till smyckeskrinet

Jag har gjort ett par köp och på så sätt gjort tillägg till smyckeskrinet, har köpt en ring, ett par örhängen och ett halsband. Örhängena till exempel har jag haft ögonen på länge. Jag har redan ett par örhängen från Killstar och jag gillar dem, har hört att dessa kan vara tunga… Men vad gör man inte för att vara fin?

Ringen kostade lite över 200 kronor med frakt, örhängena kostade £19.99 (egentligen £24.99) och halsbandet kostade runt 90 kronor.

Tillägg till smyckeskrinet: Ankh ring

Ankh ring i silver, från eBay (bild: eBay)

Tillägg till smyckeskrinet: Killstar Pentagram örhängen

Svarta pentagram örhängen från Killstar (bild: Killstar)

Tillägg till smyckeskrinet: Ribcage halsband

Ribcage halsband från Eclipsecharms på Etsy (bild: Eclipsecharms)

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.