Winklepickers!

av Jenny Elisabeth

Att äga ett par Winklepickers har varit en livslång dröm, och med tanke på att jag kommer få tillbaka en del i skatteåterbäring så tog jag av mina få sparpengar och köpte mig ett par Winklepickers! Dom kommer från TheGothicShoeCo, jag köpte dem från deras Etsy butik som finns här. Just denna modell kostade runt 950 kronor med frakten från England inräknad.

WinklepickersBild: TheGothicShoeCo @ Etsy

Modellen jag köpte heter “3 Buckle Winklepicker Boots in Black Leather“, och jag har lite bredare fötter och var i kontakt med Kris innan jag köpte ett par, jag valde storlek UK 9 som motsvarar en storlek 42. Och Kris sa att eftersom skorna är unisex så är de lite bredare.

Nu gäller det att hålla tummarna att de passar, annars får jag väl lämpa över dem på närmaste vän med lämplig storlek… Eller trycka in fötterna (vilket får mig att tänka på Askungen, och är nog det jag kommer göra!) 😀

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer