Accessoarer

Nästan som julafton

Nästan som julafton idag, det kom ett par små paket där alla utom ett innehöll smycken. Det var en ring och två halsband. Ringen kommer från… ja, eBay och halsbanden kommer från Restyle.pl (men är köpta på eBay) och jag skrev kort om dem för ett par dagar sedan i mitt “en liten shopping-spree” inlägg.

Nästan som julafton: Ankh ring

Ringen är i silver och är i storlek US 12 (som motsvarar 21mm), den fanns i mindre storlekar också. Detta är en bra sida om du behöver konvertera ringstorlekar. Här är länken till eBay där ringen finns att köpa. Om länken inte funkar så prova att söka på “Sterling Silver Egyptian Ankh Symbol Cross Ring“.

Nästan som julafton: Restyle halsband

Nästan som julafton: Restyle halsband

De två halsbanden, som då kommer från Restyle.pl, heter “Skull Moon Silver Pendant” och “Lace Bat Necklace“, jag köpte det från en tysk säljare på eBay som heter so-weiss-wie-schnee.shop. Det tog 5 – 7 arbetsdagar för halsbanden att komma hem till mig, och de kom hem till mig också och inte till ett utlämningsställe.

Brukar du handla på eBay, vad köper du där?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.