Nästan som julafton

av Jenny Elisabeth
6 views

Nästan som julafton idag, det kom ett par små paket där alla utom ett innehöll smycken. Det var en ring och två halsband. Ringen kommer från… ja, eBay och halsbanden kommer från Restyle.pl (men är köpta på eBay) och jag skrev kort om dem för ett par dagar sedan i mitt “en liten shopping-spree” inlägg.

Nästan som julafton: Ankh ring

Ringen är i silver och är i storlek US 12 (som motsvarar 21mm), den fanns i mindre storlekar också. Detta är en bra sida om du behöver konvertera ringstorlekar. Här är länken till eBay där ringen finns att köpa. Om länken inte funkar så prova att söka på “Sterling Silver Egyptian Ankh Symbol Cross Ring“.

Nästan som julafton: Restyle halsband

Nästan som julafton: Restyle halsband

De två halsbanden, som då kommer från Restyle.pl, heter “Skull Moon Silver Pendant” och “Lace Bat Necklace“, jag köpte det från en tysk säljare på eBay som heter so-weiss-wie-schnee.shop. Det tog 5 – 7 arbetsdagar för halsbanden att komma hem till mig, och de kom hem till mig också och inte till ett utlämningsställe.

Brukar du handla på eBay, vad köper du där?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer