Accessoarer

Skeletos @ Etsy

Igår fick jag paket från Etsy butiken Skeletos där jag beställt en ring och ett par örhängen från. Smyckena är i silver, med två olika finishes, och är made to order.

Skeletos

Skeletos är en butik baserad i Berlin och de har en mörkare estetik. Det finns halsband, örhängen och ringar i form av mestadels klor och skallar från fåglar, fladdermöss, råttor och andra djur.

Jag köpte då ett par örhängen och en ring. Örhängena heter Tiny 1” Raven Skull Earrings, Sterling Silver och ringen heter Miniature Raven Heart Ring, Sterling Silver. Såhär i efterhand tänker jag att jag kanske skulle valt en annan finish på ringen, för att få samma djup i den som örhängena har. Dessutom hade en storlek större inte skadat…

All in all är jag nöjd med mitt köp och smyckena är väldigt fina, det kom också en handskriven lapp med paketet där det stod:

“Hello Jenny,
We hope this heart ring will be treasured!
Best,
Rose & Mika

P-S. and the little ravens!”

Tycker att det handskrivna meddelandet var en fin touch. Känner jag mig rik köper jag nog något mer från Skeletos.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.