Too Faced Hangover Primer

av Jenny Elisabeth
10 views

Jag är på jakt efter en primer, och köpte då Too Faced Hangover Primer. Hangover Primer är perfekt på en dålig huddag, ni vet när hyn känns torr och allmänt blä.

Jenny testar: Too Faced Hangover Primer

Den ska vara väldigt återfuktande och är berikad med kokosvatten, “skin revivers“, glycerin och olivolja. Kokosvattnet och “skin revivers” är det som slätar ut huden. Den innehåller även probiotika.

Jenny testar: Too Faced Hangover Primer

Under korken finns en pump *insert hallelujah moment* som ger en bra mängd produkt från bara en pump. Först tog jag lite för mycket och ångrade det, men lärde mig sen hur mycket som behövs. En pump eller mindre!

Jenny testar: Too Faced Hangover Primer

Primern känns som en dagkräm och inte en silikonig primer – vilket ju också beror på att den inte innehåller något silikon! Den doftar gott av kokos (jag brukar inte gilla kokos) och känns lätt på huden. Huden får lyster och känns len, perfekt yta för att applicera smink på!

Jag har bara använt den 2 gånger men har märkt att den återfuktar bra och den fungerar bra som primer också, sminket sitter på plats! Även på min blandhy! Jag har läst att ett par bloggare inte rekommenderar den till oljig hy och det kan jag förstå då det blir väldigt mycket fukt och det kan bli lika med glans i olika mängder beroende på hur oljig din hy är. Har du enbart torr hy kommer du älska denna!

Men som sagt, den funkar ändå bra på min blandhy och jag har en lite oljig t-zon och upplever inte att jag blir för blank.

INFORMATION
Too Faced säljs hos Sephora i Sverige, osäker på pris men tuben är på 40ml

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer