Piercing Tag!

av Jenny Elisabeth

Då jag i veckan skaffat 3 “nya” piercings tänkte jag att jag skulle göra Piercing Tag här på bloggen, jag tänkte först göra en video… Men det kändes inte kul, så det blir i textform. Nu kör vi!

Piercing tagJag, PRIDE Varberg 2015

1. Vilka piercings har du?
– I dagsläget har jag… Vänster öra: 4st i örsnibben, 2st Helix. Höger öra: 3st i örsnibben, 1 Conch och 1 Tragus. Vänster och höger näsvinge. Tunga. Underläpp.

2. Vilka piercings har du pensionerat?
– Oj, det är många det. Bland annat Earl, Medusa, Monroe, Snakebites, Spiderbites mfl.

3. Ångrar du någon av dina piercings?
– Nej, jag har inte ångrat någon piercing. Däremot har jag ledsnat på dem och tagit ut dem, men aldrig ångrat. Jag har ångrat ATT jag tagit ut dem, haha…

4. Vilken piercing gjorde mest ont?
– Bra fråga, jag kan inte minnas alla. Men vet att de gånger jag gjort multipla piercings på samma gång, t ex Spiderbites och Snakebites, så har den andra piercingen känts mer än den första.

5. Hade du några problem med någon piercing?
– Har haft lite problem mest har det varit att vissa har stötts ut (naveln t ex som jag gjorde om 6ggr innan jag gav upp), på de senare läppiercingarna har jag fått hyptertrofisk ärrvävnad… Men som sagt, i de flesta fallen har problemet varit att de stötts ut.

6. Vill du ha fler piercings?
– Funderar bland annat på en Industrial, men jag har haft den innan och den stöttes ut. Det är samma visa med de andra två jag funderar på att skaffa.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer