Jenny Elisabeth.se

Min dag i bilder

av Jenny Elisabeth
3 views

Idag bjuder jag på en ny typ av inlägg, ett inlägg där jag kort visar min dag i bilder. Det var bara en helt vanlig dag! Inget speciellt hände, jo, jag hade boendestöd. Annars hände det inget speciellt – som vanligt.

Min dag i bilderKl 07:30 // Vaknar av ett larm från appen Pillow, som även håller koll på hur jag sover. Stiger upp 10 minuter senare…
Min dag i bilderKl 08:15 // Sätter mig vid sminkbordet och borstar igenom håret med fingrarna (jag fixar resten i badrummet där alla stylingprodukter finns) och försöker slänga på lite mascara (Marc Jacobs Velvet Noir ??), det är inte världens bästa ljus i sovrummet för att applicera mascara så jag fick gå till badrummet ändå…
Min dag i bilderKl 09:00 // Efter att ha tittat på en YouTube video eller två så fyller jag på katternas matskålar och byter vatten i deras vattenskålar, jag har en vid deras mat (som de inte bryr sig om alls) och en större i vardagsrummet som de dricker ur jämt. Har hört att katternas vatten egentligen inte ska vara vid maten, och att de gillar stora skålar… Verkar stämma.
Min dag i bilderKl 09:15 // Nu är det dags för frukost, jag kör med “mild lätt yoghurt” från något vanligt märke (skulle behöva låglaktos yoghurt dock) och en müsli med frukt och bär från Frebaco Kvarn, den är väldigt god! Jag tar även min medicin.
Min dag i bilderKl 09:45 // Rengör mina nya piercings, eftersom jag har en ny i munhålan behövs Easy Piercing munskölj. Jag använder också natriumklorid (koksalt) från Apoteket och Lactacyd (till nedanför halsen piercings).
Min dag i bilderKl 10:00 – 11:00 // Sitter vid datorn och surfar igenom sociala medier i olika former, lyssnar på musik och försöker komma på hur jag ska städa skrivbordet utan att behöva städa lådan i skrivbordet först.
Min dag i bilderKl 11:00 – 12:00 // Har boendestöd och vi tömmer diskmaskinen, fyller den igen och diskar en plåt. Vi dammsuger även vardagsrummet.
Min dag i bilderKl 12:15 – ??:?? // Hamnar vid datorn och försöker planera veckan på bloggen, tittar på YouTube varvat med Gilmore Girls. Här fastnar jag tills det börjar kurra i magen.
Min dag i bilderKl 18:00 // Avslutar dagen med ett samtal med mamma och sen äter jag middag, idag (och igår, och dagen före) blev det tacos… och det blir nog tacos imorgon också!

Kommer sitta vid datorn ett tag nu tills jag ska ta min medicin och gå och lägga mig.
Hur brukar dina dagar se ut?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer