Recension: Maybelline Fit Me Matte + Poreless

av Jenny Elisabeth
8 views

Maybelline Fit Me Matte + Poreless

Nöden har ingen lag sägs det ju, men till nästa semester ska jag komma ihåg att ta med mig en foundation så jag slipper, i nöd, köpa en halvdan foundation som jag sen bara kommer slänga. Maybelline Fit Me Matte + Poreless är en flytande foundation som ska jämna ut hudton, minimera porer och vara passande för normal till oljig hy. Jag har blandhy, alltså normala och oljiga partier så jag tänkte att denna skulle vara passande, men så fel jag hade.

Foundationen kostade 125kr och är bra mycket billigare än de jag brukar köpa. Om du inte hängt med så gillar jag inte denna foundationen, finishen är matt och de stora porerna syns inte lika mycket, okej lite poäng får den där… Men har du minsta lilla torrt parti i ansiktet så klänger denna foundation fast i det som Tarzan i en lian. Min panna som just nu är snustorr på grund av miljöombytet såg inte bra ut med denna foundation.

Jag kan tänka mig att denna foundation kan vara toppen för någon med närapå perfekt hy, för acne tyckte den inte om heller, men för mig så var det en av de värsta jag provat, och tyvärr bara en bekräftelse på varför jag föredrar high-end smink.

INCI: Water, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Isododecane, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, PEG-20, Polyglyceryl-4 Isostearate, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Disodium Stearoyl Glutamate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Titanium Dioxide, Methylparaben, Acrylates Copolymer, Tocopherol, Butylparaben, Aluminum Hydroxide, Alumina, Silica, Glycerin. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
1.4

Maybelline Fit Me Matte + Poreless

Maybelline Fit Me Matte + Poreless finns att köpa online och i dagligvaruhandeln, och kostar 119 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer