Recension: Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser

av Jenny Elisabeth
10 views

Recension: Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Advanced Repair

Jag är något sen på att haka på trenden med spray moisturisers, men nu har jag gjort det. Då min hy blir totalt galen när jag är uppe i norr (läs: blir torr) så behövde jag en lotion. Och den behöver vara så parfymfri som möjligt då mamma är extremt känslig för dofter, det är inte ens att tänka på att använda parfym medan man är här… Men i alla fall. Jag behövde en lotion och jag högg faktiskt bara den första jag såg som det stod “fragrance free” på i hyllan på COOP i Kalix.

Jag visste inte att jag skulle komma att tycka om den såhär mycket! Den innehåller mikrodroppar av Vaseline® Original och kommer då i en spray som absorberas mycket fort efter att man masserat in den. Vaseline rekommenderar att man använder den efter dusch eller när huden känns torr. Jag har använt den precis så.

När man masserat in den kan man ta på sig kläder utan att oroa sig för kladd. Men det som var bäst var nog egentligen att min doftkänsliga mamma inte kände av någon doft från denna lotion.

Med tanke på priset, och mängden man får för det priset, så ger jag denna lotion tummen upp! Jag gillar också själva förpackningen som har en 360 graders spray som med hjälp av tryckluft även fungerar uppochner.

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Advanced Repair finns att köpa på t ex Lyko och Apotea och i dagligvaruhandeln.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Isopropyl Myristate, Sorbitan Isostearate, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Petrolatum, Phenoxyethanol, Tapioca Starch, Methylparaben, Ethylene Brassylate, Carbomer, Stearic Acid, Propylparaben, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA.

  • Applicering
  • Resultat
5

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser finns att köpa online och i dagligvaruhandeln och kostar 49 SEK för 190ml.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer