Smith & Cult - Bitter Buddhist

NOTD: Smith & Cult Bitter Buddhist

av Jenny Elisabeth
9 views

Smith & Cult - Bitter Buddhist

Smith & Cult – Bitter Buddhist, 14ml á 239kr

Nu har jag lagt vantarna på ett par flaskor av de hypeade lacken från Smith & Cult. Förutom Bitter Buddhist, som är dagens NOTD (och lilla recension), har jag även Beat Street, Doe My Dear, Psycho Candy, Stockholm Syndrome och Subnormal.
Alla lack från Smith & Cult är 8-Free. De tillverkas utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide och trifenyl fosfat.

Själva förpackningen är en liten, men tung, glasflaska med en kork i guld. Jag trodde först att korken var skadad men efter lite Googlande såg jag att korkarna är designade att vara buckliga. Något jag senare tyckte var greppvänligt när jag lackade. Den guldfärgade korken går att ta av och under den finns en liten applikator med smal pensel, att korken gick att ta av märkte jag först när jag lackat en hand…

Färgerna är inte som något jag sett förut hos andra märken, och det sägs att här i trendkänsliga Sverige så kommer nog de mer unika färgerna vara populärast.

Jag har alltså lackat med Bitter Buddhist, en färg som jag beskriver som grågrön. Lacket var lättarbetat, flöt ut fint på nageln och täckte med två lager. Då jag är darrhänt blir applikationen ibland lite skakig och jag behöver ofta topplack för att jämna ut färgen samt ge lite extra glans, så även med Smith & Cult.

Det blir ett bra betyg för Smith & Cult lacken, även fast priset är något högt. Smith & Cult kan du köpa hos bl a Skincity.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer