Jenny Elisabeth.se

Fem fredagsfavoriter

av Jenny Elisabeth
1 views

Äntligen fredag och här kommer ännu ett nytt inslag, som jag hoppas göra till en serie, fem fredagsfavoriter. Hoppas du har en bra fredag, och du har väl läst min recension om Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist?

Fredagsfavoriter: Starbucks Caramel Macchiato

ETT

Starbucks Caramel Macchiato, jag unnade mig en (okej, tre) när jag var och handlade på COOP häromdagen. Drack just upp en.

TVÅ

Faktumet att MAC Prep+Prime pudret, det lösa, var rätt bra att setta concealer med. Nästa gång provar jag Hourglass Ambient Lighting Powder i “Diffused Light“!

TRE

Detta är en fail och en favorit, jag fick ta ut min traguspiercing för den migrerade. Jag ger nu upp på att ha en tragus… Men det som är favoritdelen i det hela är att jag nu inte stöter i den varje gång jag smörjer in ansiktet med något!

FYRA

Mina ”nya” örhängen, alla är från olika Etsy säljare. De ska vara i silver, och jag har inte reagerat på dem än… Kolla in alla örhängen (och annat) som jag ❤️ på Etsy här.

FEM

Fredagsfavoriter: Scarf från Zalando
Min nya halsduk/scarf som jag köpte på Zalando, den är 230x115cm! Och svart… ??

Annonslänkar

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer