Fem fredagsfavoriter #2

av Jenny Elisabeth
4 views

Är det bara för mig som denna vecka gått otroligt snabbt? Det är redan fredag men känns som om det vore onsdag. Jag har, oavsett om det är onsdag eller fredag, fem stycken favoriter att dela med mig av från veckan som gått.

FEM FREDAGSFAVORITER #2

Fem fredagsfavoriter
Bild: Illamasqua.com

1. Illamasqua Intense Lipgloss i nyansen Repulse: svart, opakt, glansigt och oklibbigt! Finns inte att köpa på Illamasqua.com längre. Jag hittade min hos en favoritsäljare på eBay.

2. Att såret jag hade i nagelbandet nästan försvann efter ett par timmar med plåster ovanpå Lemony Flutter från LUSH.

3. Min iPad Pro + Apple Pencil, jag kanske inte kan rita men jag har roligt i alla fall! Och övning ger ju färdighet.

4. Skincitys kundtjänst ❤️ Jag kontaktade dem via telefon och fick väldigt bra råd, och sen via e-post och fick bra råd igen. Känner att man får ställa dumma frågor till dem och inte bli just det, dumförklarad.

Fem fredagsfavoriter
5. Att jag rensar igen, sminksamlingen, garderoben och lägenheten får sig en makeover. Samtidigt är detta lite oroande då jag kör i 210 blås varje dag på väldigt få timmar sömn. #bipolar #worries

BONUS
6. Var hos frisören i tisdags och håret fick lite TLC! Man blir alltid nöjd hos Anna @ Salong Kontrast och vi hittade en produkt från O&M som gav mitt hår ännu mer volym, Rootalicious Root Lifting Spray.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer