Fem fredagsfavoriter #3: YouTube edition

av Jenny Elisabeth
3 views

Mina fem fredagsfavoriter denna vecka är inriktade på YouTube, jag försökte komma på vilka som är mina fem favoriter. Och vet ni? Jag fick ihop en liten lista på fem YouTubers som jag tycker lite extra om.

TEZMANIA TV

Tez gör mycket Q&A’s, videor om kroppsmodifiering och en av mina favoriter: collective hauls. Jag drogs till hennes kanal på grund av hennes yttre och upptäckte då att hon gör bra videor om bra ämnen också.

YouTube: TezMania TV

ESTÉE LALONDE

Estée är min favorit av de engelska YouTubersen som finns (nedan har jag nämnt ännu en tjej, men Estée är favoriten). Hon gör kvicka och intressanta videor om skönhet och livsstil, hon har också en vlog-kanal där man får se mer av hennes liv. Hon ger bra råd och är en fröjd att titta på!

Blogg: Estée Lalonde
YouTube: Estée Lalonde

CAROLINE HIRONS

Caroline Hirons, denna gudinna av hudvård. Jag följer hennes blogg, Twitter, Instagram och YouTube – allt för att få insider goodies om vilken hudvård man ska titta närmare på och vilken man ska undvika. Om jag inte minns fel är hon en hudterapeut (facialist) och hennes senaste serie har varit “Five faves”, mycket bra videor!

Blogg: Caroline Hirons
YouTube: Caroline Hirons

THERESE LINDGREN

Therese behöver egentligen ingen beskrivning då hon räknas som en av de största YouTubersen i Sverige. Jag ääälskar hennes vloggar och väntar spänt på att de ska komma tillbaka. Utöver vloggar så gör hon skönhetsvideor med fokus på icke djurtestat smink.

YouTube: Therese Lindgren

VIVIANNADOESMAKEUP

Anna från ViviannaDoesMakeup är också från England, och hon pysslar också med skönhet. Men det kan dyka upp recept och diverse rutiner, och så en favorit för mig: månadsfavoriter! Och en och annan vlogg finns det också. Videon jag länkat till hör till favoriterna av hennes videor.

Blogg: ViviannaDoesMakeup
YouTube: ViviannaDoesMakeup

BONUS! IT’S BLACK FRIDAY

Jag lägger till en bonus, i form av It’s Black Friday. Jag har följt henne i över ett år och skulle nog vilja säga att hon, och TezMania, är mina favoriter av de alternativa YouTubersen. It’s Black Friday är känd för sina “Goth reacts to“-videor och har gjort en och annan tutorial på de sminkningarna hon ofta gör. Pluspoäng för att hon alltid har så bra musik i sina videor…

Blogg: It’s Black Friday
YouTube: It’s Black Friday

Har du någon favorit YouTuber, vem då?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer