Tips för torra fötter!

av Jenny Elisabeth
18 views

Torra fötter och/eller hälsprickor är något jag, tyvärr, ofta får tampas med. Men nu verkar jag ha hittat en kombination av produkter som funkar bra och då ville jag dela med mig, för besvär med torr hud, förhårdnader och sprickor kan jag ju inte vara ensam om?

Tips för torra fötter!

Tips för torra fötter!
Tips för torra fötter!

Tips för torra fötter!Bild: Åhléns

Så här gör jag

  1. Jag börjar med att använda Scholls exfolierande fotkräm som precis som en exfoliering för ansiktet hjälper till att ta bort torra och döda hudceller, krämen ska man massera in och sedan skölja av.
  2. Steg två är ett 10 – 15 minuter långt fotbad med Scholls badolja för hård hud.
  3. Efter badet använder jag Scholls elektriska fotfil, som jag blivit mer vän med nu det senaste, den passar bra efter fotbadet och även om jag efteråt använder en vanlig fotfil för finlir så gör den elektriska filen grovjobbet. Jag har ett grovt huvud på filen.
  4. Efter filandet tar jag en pump av Scholl Velvet Smooth fotserum, masserar in och låter det sjunka in någon minut…
  5. I det näst sista steget använder jag antingen krämen för torr hud eller den för spruckna hälar. Jag tycker att den för spruckna hälar är lite mer återfuktande och jag brukar använda den över hela foten.
  6. Sista steget, nu drar jag på mig mina moisturising socks från Åhléns och sover med dem på.

Morgonen därpå har jag lena och fina(re) fötter! Jag har köpt mina Scholl produkter från Apotea och Lyko, sockarna kommer obviously, från Åhléns.

Om du har problem med torrhud på fötterna, är detta då något du kommer prova?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer