Sigma Travel Kit Make Me Classy

av Jenny Elisabeth
7 views
Sigma Travel Kit Make Me Classy

Sigma Travel Kit Make Me Classy

Då jag slarvat bort 4 av 7 borstar i mitt gamla Sigma travel kit och det, som pricken över i:et, inte tillverkas längre (tyvärr, det var en bra kombo av borstar) så var det dags för ett nytt. Och jag valde Travel Kit: Make Me Classy.

Sigma Travel Kit Make Me Classy
Sigma Travel Kit Make Me Classy


Detta kit innehåller 7st Sigmaborstar i “travel size“, de är mellan 12cm och 16cm långa.
I kittet finns dessa borstar:
E30 Pencil Brush
E40 Tapered Blending Brush
E55 Eye Shading Brush
E65 Small Angle Brush
F30 Large Powder Brush
F40 Large Angled Contour Brush
F60 Foundation Brush

Jag gillar alla borstar förutom F60, är inget fan av den klassiska foundationborsten. Jag föredrar F80 om det nu ska vara en borste. Annars tycker jag det är en bra kombination av borstar och ett par av dem kan du använda för olika saker.

T ex så skulle jag använda F40 Large Angled Contour för både contour, highlight och rouge. Och E65 går att använda för gel eyeliner och för att fylla i brynen med skugga eller typ Dipbrow Pomade. E40 skulle man också kunna applicera highlighter på mindre områden med, amorbågen eller nästippen tänker jag.

Borstarna håller samma kvalité som Sigmas full size borstar (jag har dessa borstar i full size), de är tillverkade av Sigmax fibrer och är alltså Cruelty Free. Behållaren de kommer i är “veganvänlig“.

Kittet finns att köpa hos Eleven där det kostar 799kr.

Har du testat ett travel kit från Sigma, vad tyckte du?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer