Recension: Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask

av Jenny Elisabeth
10 views
First impressions: Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask

Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask

Från och med ikväll kan du återskapa din huds utseende, efter det moderna livets angrepp på den, med denna innovativa och vårdande mask som används 1 gång i veckan. Huden ser omgående fräschare och förnyad ut.

Jag har två svagheter när det kommer till hudvård; och det är just masker och ögonkräm. Jag har nu provat PowerFoil och detta är vad jag tycker om den…

Recension: Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask
Recension: Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask

Masken kommer i förpackningar om 1 eller 2. Inuti den typiska Estée Lauder-turkosa förpackningen gömmer sig ett gyllene kuvert med PowerFoil masken inuti. PowerFoil är delad i två och man applicerar den nedre halvan först för att sedan applicera den övre. Låt sitta i 10 minuter och massera sedan in överflödig produkt.

Advanced Night Repair PowerFoil innehåller 2X hyaluronsyra, dubbla mängden som finns i Advanced Night Repair serumet som (i mitt tycke) är lite av en fuktbomb. Masken innehåller också ChronoluxCB™ teknologi som bl a. ger huden en shot med hyaluronsyra och en stor dos antioxidanter.

Denna mask har en folie som inte ska vara mot ditt ansikte vid applicering, folien ska förhindra att ingredienserna ska dunsta för fort och på så sätt ha mer tid att sjunka in i huden.

Jag tycker

Jag hade inte någon info om PowerFoil i minnet när det var dags att använda den. Så jag blev faktiskt lite förvirrad när den skulle appliceras… Vad är fram och bak?! Masken var också lite slimy och det droppade ner på min tröja. Jag rekommenderar att inte sitta och prata i telefon medan du har denna mask på, den rör på sig och det kändes som om den skulle glida av.

Men! Masken höll vad den lovar. Många ingredienser är liknande Advanced Night Repair serumet, en kultklassiker, och efter en tids användning av serumet får min hy lyster, den känns fräsch, len och har en lite jämnare hudton. Precis så blev det med masken… Fast efter en användning, och inte ett par veckors användande av serumet.

Jag ser att detta kan bli en dyr vana, men då jag har serumet och använder det på mer eller mindre daglig basis så tänker jag att jag kan använda PowerFoil mer som en liten godbit för huden än en behandling på veckobasis!

Estée Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask kan köpas där Estée Lauder säljs och finns i 1-pack, 2-pack eller 4-pack, till exempel hos FeelUnique.

INCI: Water\Aqua\Eau, Methyl Gluceth-20, PEG-75, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Propanediol, Glycereth-26, Cladosiphon Okamuranus Extract, Garcinia Mangostana Peel Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Silybum Marianum (Lady’s Thistle) Extract, Echinacea Purpurea (Coneflower) Extract, Limonium Vulgare Flower/Leaf/Stem Extract, Lactobacillus Ferment, Betula Alba (Birch) Extract, Hydrolyzed Algin, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Hydrolyzed Rice Extract, Poria Cocos Sclerotium Extract, Algae Extract, Squalane, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Caffeine, PEG-8 Glyceryl, Isostearate, Glycerin, Artemia Extract, Lecithin, Glycine, Anthemis Nobilis (Chamomile), Sodium Hyaluronate, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Dextrin, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Laureth-3, Hydroxyethylcellulose, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer