OOTD #3

av Jenny Elisabeth

OOTD #3Bilder: Ellos, Lindex, Public Desire, Skeletos @ Etsy, Restyle.pl

OOTD #3

Nu blev det leggings och typ tunika igen… Leggingsen kommer från Lindex och toppen från Ellos. Men jag har försökt att lägga till lite krydda till outfiten med två av mina favoritsmycken som kommer från Etsy butiken Skeletos, det är en ring med ett korphjärta i miniatyr och sen ett par örhängen som är korpskallar, även de i miniatyr. Skorna kommer från Public Desire och heter Aria Black Ankle Boot och väskan jag burit de senaste veckorna är min Bat Wings Bag från Restyle.pl.

Jag har också sminkat mig, men den looken kommer upp en annan dag. Jag använde Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletten… är du nyfiken på looken kan du kolla upp min Instagram där jag postat/kommer posta en bild jag tog på looken.

Nu måste jag rusa för jag ska till min kurator på Vuxenpsykiatriskamottagningen kl 13:30!

3 kommentarer
0

Du kanske tycker om

3 kommentarer

Anna Munkhammar 24 maj 2017 - 13:31

Vilken tur jag hade som kom till en annan blogg som gillar goth. Känns inte sådär supervanligt trots allt B-) Reestyle tycker jag har sjukt mycket snygga grejer men än har jag inte köpt en väska från dem fast jag varit sugen utan bara smycken. Har den hållt bra i kvalitén för dig?

svara
Jenny 24 maj 2017 - 13:37

Åh! Vad kul att du också gillar goth, jag har inte stött på många som gör det numera. Jo, min Restyle väska har hållit bra. Men när jag fick den så hängde det lösa trådar från t ex innerfickorna. Dom klippte jag bort och det gjorde inget med själva väskan 🙂

svara
Anna Munkhammar 24 maj 2017 - 22:23

Eller hur! Ja lite trådar kan man ju leva med 🙂

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer