Livsstil

The Goth Challenge 6 – 10

The Goth Challenge

6. Skriv din favorit låttext för hand och ta ett foto.
– The Cure – Prayers for Rain

7. Lista tio av dina favorit gothband!
– Just nu lyssnar jag gärna på Bat Nouveau, Corpus Delicti, The Cure, Disjecta Membra, Ex-Voto, Merciful Nuns, Suspiria, Siouxsie and The Banshees, The Sisters of Mercy och Vendemmian.

8. Vad är din bästa och värsta erfarenhet av non-Goths?
– Bästa måste vara alla de äldre damer som vågat prata med mig, som t ex damen jag nämnde i den första delen i denna serie. Och värsta… jag har många dåliga erfarenheter, tyvärr. Folk som skrikit “åk tillbaka till helvetet!” hamnar i toppen. Men jag har nog inte, i samband med goth, råkat ut för något riktigt illa. Jag tycker det är svårare att skaka av sig kommentarer om min kroppsstorlek än min stil.

9. Vilken musikgenre tycker du inte om?
– Det finns många, men country, dansband och riktigt growlig metal är ett par som kommer upp i tanken.

10. Vad älskar och hatar du med subkulturen?
– Jag älskar att den är så öppen, alla är välkomna. Du kan vara kort, lång, smal, tjock, ha vilken hudfärg som helst som finns under månen! Det som kopplar oss samman är dragningen till den mörkare sidan av livet… Det jag inte tycker om handlar också lite om individualiteten som finns inom goth, men speciellt den gruppen jag tillhör. Nämligen plus size goths. Det är oootroligt svårt att hitta de kläder man helst vill ha, till ett okej pris om du är plus size OCH gothare. Ett trick är att amp up en outfit med accessoarer även om outfiten består av basplagg.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.