Livsstil

The Goth Challenge 11 – 15

The Goth Challenge 11 – 15

11. Är goth en livsstil för dig?
– Det är mer ett “mindset” för mig. Jag har i perioder inte aktivt klätt mig och sminkat mig som jag gör nu. Men jag har alltid haft en dragning till musiken, litteraturen och annan media. En livsstil är för mig något som genomsyrar allt, hela tiden. Men enligt mig behöver man inte klä sig som gothare t ex för att vara gothare. Det är mer tankegångarna som styr.

12. Vad är din inspiration?
– Nu är det en del nu-goth faktiskt, men en del trad goth också. Speciellt fishnets är jag förtjust i! Men det är, som jag nämnde i den förra delen, svårt att hitta kläder när man är plus size och gothare. Så man får ta det som finns… och jag satsar på en basgarderob just nu, men med smycken och smink som visar ens “tillhörighet“.

13. Vilken var din första band t-shirt?
– Det var… En med ett tryck där det stod “Bauhaus“, en jag gjorde själv för jag hittade ingen att köpa.

14. Vad var din bästa, och värsta DIY?
– Jag DIYar inte mycket numera, det är lättare att köpa det man vill ha direkt. Men jag planerar att sy en kjol faktiskt… Den bästa DIYen hoppas jag kommer vara kjolen (om inte är det Bauhaus tröjan!) och det värsta var nog när jag försökte göra en crop top.

15. Vilket plagg är ditt favoritplagg, eller det dyraste i din garderob?
– Favoritplagget, ja… jag gillar ju pyjamas. Men när det gäller “vanliga” kläder är favoritplagget min nyinköpta skejtarkjol i sammet.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.